Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Exkluzívne: Kveta Horváthová - Toto je naša malá Paulínka

Paulínka je vraj nádherná zmiešaninka Kvetky a jej manžela Júliusa.
Paulínka je vraj nádherná zmiešaninka Kvetky a jej manžela Júliusa.

BRATISLAVA - Šťastná mamička moderátorka Kveta Horváthová (31), sa po prvýkrát rozhodla celému Slovensku prostredníctvom Nového Času ukázať svoju takmer 3-týždňovú dcérku Paulínku.

Prvorodené dieťatko sympatickej blondínky prišlo na svet 11. marca chvíľku po 15. hodine a krátko po pôrode vážilo 3 760 gramov a meralo 53 cm. Malá princezná však rastie ako z vody...

S manželom Júliusom (36) bola sympatická moderátorka spolu osem rokov, no titulom mamina sa hrdí len niekoľko dní. Ich vytúžená Paulínka sa narodila začiatkom marca prirodzeným spôsobom a urobila radosť celej rodine.

„Je to nielen prvá dcérka, ale aj prvé vnúčatko v rodine a zatiaľ nie je jasné, na koho sa najviac podobá. Je to veľmi krásna zmiešanina mňa a manžela,“ prezrádza šťastná Kvetka, ktorá sa na malú princeznú nevie vynadívať. „Celý deň som s maličkou, no veľmi mi pomáhajú manžel a mama,“ hovorí s nadšením moderátorka, ktorej dcérka je vraj veľmi poslušné dieťa.

„Cez deň je veľmi čulá a v noci spinká aj 5 hodín, takže si oddýchnem aj ja,“ tvrdí mladá mamička, ktorá malej Paulínke už krátko po narodení musí meniť šatník. „Ešte pred pôrodom som jej nakúpila krásne vecičky, ale Paulínke sú už malé a pravdu povediac, mnohé ani neobliekla.“ No takéto starosti Kvetka s manželom zvláda s veľkou radosťou. „Od návratu z nemocnice pribrala približne pol kila a aj vyrástla. Veľmi by som si želala, aby som ju mohla dojčiť čo najdlhšie. Zatiaľ jej moje mlieko chutí,“ dodáva sympatická Kvetka.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu