Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Monika Agrebi: Sľúbili mi úspech aj chlapa!

Monika Agrebi: Zobraziť galériu (4)
Monika Agrebi: "V skutočnosti nie som taká tvrdá rockerka ako vyzerám." (Zdroj: Nový Čas Nedeľa)

BRATISLAVA - Porotcov z Elánu zaujala už na kastingoch. O jej rockovom prejave sa pochvalne vyjadril dokonca aj Jožo Ráž. Česká speváčka Monika Agrebi z Mladej Boleslavi má šancu, že sa v šou Elán je Elán dostane ďaleko a získa rolu v pripravovanom muzikáli. Rock totiž pre ňu nie je len hudba, ale život sám.

Jej príbeh by stál aj za napísanie knihy. O tom, ako trikrát rozvedená mladá žena našla konečne silu žiť tak, ako vždy chcela...

Moniku si na ulici nemožno nevšimnúť. Útla vyzývavá tridsiatnička s dlhými nalakovanými vlasmi odetá v čiernom a s obrovskými bagančami na nohách púta pozornosť okolia. Kto sa však skutočne skrýva za maskou tvrdej rockerky? „Viem, že na to nevyzerám, ale som veľmi rodinný tip. Zvykla som si na to, že ľudia ma dávajú do úplne inej škatule. Rodina je u mňa na prvom mieste, daleko pred muzikou!“ tvrdí rozhodne. Avšak pre dcéru Anetu (21) sa jej nepodarilo vytvoriť rodinnú pohodu, hoci sa o to pokúsila až trikrát.

Svadba v šestnástich
Po prvýkrát sa vydávala už ako 16-ročná! „Ako malé dievča som chodila na hudobnú do umeleckého krúžku. A tam som spoznala svoju prvú lásku - bubeníka Ľuboša,“ začína Monika svoje rozprávanie. „Bol pre mňa ako pánboh. Bola to veľká láska.“ Zobrali sa krátko po tom, ako Monika dovŕšila šestnásť rokov. Do roka sa im narodila dcérka Aneta. Ešte neplnoletá Monika musela prerušiť školu - učila sa za servírku - a išla na materskú.


ČÍTAJTE V NOVOM VYDANÍ NOVÉHO ČASU NEDEĽA

 

Monika Agrebi: Sľúbili mi
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Nový Čas Nedeľa)
Viac o životnom príbehu Moniky Agrebi sa dočítate v Novom Čase Nedeľa!
   

NOVÝ ČAS NEDEĽA v predaji do 15. marca na celom Slovensku!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu