Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Jožo Ráž: Finalisti na to nemajú!

Prvá osmička finalistov Zobraziť galériu (2)
Prvá osmička finalistov (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA – Nie sú pre neho dosť dobrí! Jožo Ráž ešte pred začiatkom markizáckej šou Elán je Elán podrazil nohy všetkým finalistom. „Mne sa nepáči nikto,“ zotrel ich na celej čiare líder skupiny. Porotca, ktorý si na kastingoch vyberal tých najlepších z vyše tisícky záujemcov, teraz o ich kvalitách pochybuje!

A finalisti? Tí vnímajú jeho názor ako nepodarený pokus o žart a kata z poroty chcú svojím výkonom prekvapiť! Líder skupiny úplne odignoroval skutočnosť, že medzi finalistami šou je mnoho skúsených harcovníkov – muzikálových hercov zo slovenských aj českých divadiel.

„Zasmiali sme sa síce veľa, no mne sa nepáči nikto. Jedine taká ,stará rockerka´ (Monika Agrebi, pozn. redakcie), tá zaujala tým, ako vyzerá, ako všetko robí... Ale, samozrejme, do muzikálu príliš nie je,“ okomentoval výkony súťažiacich Jožo Ráž. Podľa neho musí mať muzikálový herec predovšetkým talent, musí baviť, musí tancovať a musí spievať. „Ale takého som tam nenašiel,“ zdrvujúco vyhlásil spevák skupiny.

S Jožovými názormi sa nestotožňuje Vilo Rozboril, moderátor a autor projektu. Ten sa pochvalne vyjadril už na adresu ľudí, ktorí sa dostali do štyridsiatky najlepších. „Prišlo pomerne veľa profesionálnych spevákov, ľudí, ktorí sa spevom či herectvom živia. A to je mi veľmi sympatické,“ vysvetlil zabávač. Osmička finalistov, ktorí to dnes na TV Markíza naživo odpália, si Rážovu kritiku vysvetľuje po svojom. Jožovi okrem iného odkazujú, aby bol trpezlivý a nechal sa prekvapiť!

ODZNEJÚ TIETO HITY
Nový Čas získal zoznam piesní, ktoré večer súťažiaci zaspievajú. Kto s akým hitom v šou vyrukuje, zostáva však tajomstvom.
Zanedbaný sex
Láska moja
Od Tatier k Dunaju
Csaba, neblázni
Človečina
Slobodná
Čakám ťa láska
Bosorka

AKO BUDE PREBIEHAŤ FINÁLE
Šou Elán je Elán štartuje dnes večer o ôsmej hodine naživo. Okrem súťažiacich a poroty vystúpi aj špeciálny hosť, ktorým bude spevák Peter Nagy. Nasledovať bude samotná súťaž, keď sa predstavia jednotliví finalisti. Na záver programu je zúčtovanie, v ktorom z hlavných kandidátov na vypadnutie vyberie porota dvojicu (ženu a muža), ktorá súťaž opustí.

SKLAMANÝ RÁŽ: Líder Elánu nenašiel medzi súťažiacimi ani jedného muzikálového herca.
SÚ MU SYMPATICKÍ: Vilo Rozboril je na rozdiel od Ráža súťažiacimi nadšený.


JOŽO, TOTO TI ODKAZUJE PRVÁ OSMIČKA FINALISTOV!


MARTIN FILAK (22): „Je demokracia a pán Ráž má určite právo na svoj slobodný názor. Neberiem mu ho, možno očakával niečo iné a lepšie.“
MARTIN KRAUSZ (21): „Myslím si, že si z toho robí žarty vzhľadom na to, čo všetko má za sebou. Jožo, vďaka ti, že si nás takto vyhecoval!“
NATÁLIA PUKLUŠOVÁ (23): „Ešte nás nevidel tancovať, spievať a hrať dokopy. Nech sa nechá prekvapiť, budeme sa snažiť.“
VILIAM CSONTOS (29): „Jožove vyjadrenie beriem pozitívne. Je motivačné. A nič horšie sa stať nemôže, ako to, že sa neobjavím v ďalšom diele.“
KATEŘINA KLEČKOVÁ (24): „Pána Ráža vôbec nepoznám, ale keby som sa s ním stretla, opýtala by som sa, aká je predstava jeho ideálneho finalistu...“
OTTO KOLLMANN (40): „Jožo ma na kastingu pochválil. To, že všetkých teraz zotrel, môže byť len jeho momentálny stav.“
MONIKA AGREBI (38): „Možno očakáva, že sa nájde niekto, kto jeho pesničky zaspieva presne ako on. A taký sa nenašiel.“
SOŇA JURICOVÁ (20): „Každý má svoj názor a môj názor na Jožov názor je ten, že aj on má svoj názor. Len toľko.“


ČÍTAJTE V NOVOM VYDANÍ NOVÉHO ČASU NEDEĽA

 

Jožo Ráž: Finalisti na
Zobraziť galériu (2)
Viac zaujímavých článkov nájdete v Novom Čase Nedeľa!
   

NOVÝ ČAS NEDEĽA v predaji už dnes!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu