Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Zuza, čitatelia ti odkazujú: Choď na test!

Pristúpi herečka na výzvu čitateľov Nového Času? Zobraziť galériu (29)
Pristúpi herečka na výzvu čitateľov Nového Času? (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Práškový cukor alebo... Herečka Zuzana Fialová (33) stále neposkytla relevantné dôkazy o tom, že video, na ktorom šnupe neznámu látku, je len nevinnou scénou z filmu. A látka je skutočne len práškový cukor.

Nový Čas preto včera získané video zverejnil a nechal prehovoriť čitateľov. Záver?! Herečkina verzia nie je stopercentne dôveryhodná! Čitatelia jej odkazujú: Zuza, choď na test a vyvráť podozrenia...

Ani šiesty deň odvtedy, ako Nový Čas ukázal Zuzane Fialovej video, na ktorom šnupe neznámu látku, nedokázala herečka vyvrátiť desivé podozrenie. Išlo o kokaín?! Alebo je pravdivá herečkina verzia, ktorá tvrdí, že ide o scénu nakrútenú pre študentský film?

Keďže Zuzana Fialová stále odmieta ukázať filmové zábery, ktoré by sa podobali nášmu videu, vyvrátiť všetky pochybnosti môže len jediné: Zuzana, choď na test na drogy a dokáž, že si čistá! Práve túto možnosť včera herečke navrhli aj čitatelia Nového Času, ktorí mali možnosť pozrieť si získané video tu . Inkriminované video si včera do 18. hodiny pozrelo takmer 160 000 ľudí a práve toľko si ich mohlo utvoriť vlastný názor na celú kauzu. Úplnú pravdu zatiaľ stále pozná len samotná herečka. Prehovorí o nej niekedy?!

Ako sa kokaín prejavuje
Závislosť od tejto drogy sa neprejavuje hneď, môže to trvať aj 5 alebo 10 rokov. Na rozdiel od heroínu a iných drog má kokaín dlhotrvajúci nástup. V centre pre Liečbu drogových závislostí v Bratislave sa ročne lieči asi 6 ľudí zo závislosti od tejto drogy. Dôvodom je podľa odborníkov aj to, že je to droga bohatých. Užívajú ju len tí, ktorí na to majú peniaze, ale neradi priznajú, že nad drogou stratili kontrolu.

Ako sa testuje prítomnosť kokaínu v tele
Použitie kokaínu u človeka sa dá zistiť z moču do 3-4 dní, ale aj do 6 mesiacov - a to z vlasov. Na Slovensku sa testovanie, či niekto užil kokaín pred pol rokom, robí väčšinou z dôvodu vyšetrovania kriminálnych činov. V zahraničí však jestvujú laboratóriá, ktoré to robia aj komerčne.

Zuza, čitatelia ti odkazujú:
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu