Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Kráľ sa vracia! Michael Jackson vydáva znovu legendárny Thriller

Michael Jackson, ako si ho pamätajú jeho fanúšikovia.
Michael Jackson, ako si ho pamätajú jeho fanúšikovia. (Zdroj: Profimedia)

LONDÝN - Roky sa skrýval pred verejnosťou. Teraz sa však niekdajší kráľ popu Michael Jackson rozhodol vrátiť na vrchol hudobných hitparád. Vydáva novú verziu slávneho albumu Thriller, ktorý so 104 miliónmi predaných kusov zostáva najpredávanejším albumom všetkých čias.

Popri legendárnych hitoch z roku 1982 budú na cédečku aj úplne nové pesničky. Nemajú chýbať ani vystúpenia ďalších umelcov. „Ohlasujem návrat. Album s kopou skvelých vecí pre všetkých mojich fanúšikov,“ odkazuje spevák svetu. Navyše sa objavila správa, že v lete by mal naživo vystúpiť v Londýne.

Posledný album s názvom Invincible vydal Jackson ešte v roku 2001, no nezaznamenal výraznejší úspech. V roku 2003 speváka obvinili zo sexuálneho zneužívania 13-ročného Gavina Arviza. Aj keď ho v roku 2005 súd oslobodil, Jackson sa ocitol vo veľkých finančných problémoch, a dokonca sa hovorilo o jeho pokuse o samovraždu.

Či sa mu podarí nadviazať na zašlú slávu, uvidíme už čoskoro. Upravený výber Thriller: 25. výročie sa začne predávať už 11. februára.


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu