Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Peter Kočiš: Závidí Brychtovej honorár?!

Peter Kočiš dostane o polovicu menej ako Katka Brychtová. Zobraziť galériu (5)
Peter Kočiš dostane o polovicu menej ako Katka Brychtová.

BRATISLAVA - Katarína Brychtová (40) a Peter Kočiš (40) budú už zajtra večer v priamom prenose moderovať veľkolepý jojkársky program Rok 2007... aj taký je život.

Ich jednorazová spolupráca je podľa informácií Nového Času poznačená nespokojnosťou a závisťou. Brychtovej honorár ako hosťujúcej moderátorky sa šplhá k 100-tisícom korún, kým jej kolega, ktorý je v domácom prostredí, dostane o polovicu menej!

Kočiš je ostrieľaná televízna tvár a navyše v Jojke moderuje súťažnú reláciu Páli vám to. Preto čakal, že domovská televízia si ho poriadne ocení. No nestalo sa. „Je sklamaný, myslel si, že dostane viac. A nechápe, prečo má Katka o toľko vyšší honorár,“ prezradil zdroj blízky moderátorovi. Kočiš totiž za moderovanie jojkárskej relácie Rok 2007... aj taký je život zinkasuje „len“ 50-tisíc, kým tvár STV si prilepší o 100-tisíc. A práve táto nevyváženosť mala v zákulisí relácie vyvolať poriadne napätie. „Ja nepoznám výšku Katkinho honoráru,“ tvrdil Kočiš aj napriek tomu, že jej gáža sa už niekoľkokrát pretriasala v médiách. A poprel aj nespokojnosť. „Absolútne nie, to je hlúposť. Mňa nezaujíma, koľko kto má. Pre mňa je podstatné splnenie mojich požiadaviek,“ dodal.

Rivalitu odmieta aj Brychtová. „S Petrom nemáme žiadne nezhody, sme kamaráti už dlhé roky.“ Televízia JOJ to pre istotu diplomaticky zahovorila. „K honorárom moderátorov sa nebudem vyjadrovať,“ povedala hovorkyňa TV JOJ Tatiana Tóthová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu