Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Svadobné šaty Jasminy Alagič sa objavili na internete, ale... Veď sú od úplne iného návrhára?

Jana Pištejová sa vyjadrila k okopírovaniu Jasminých šiat. Zobraziť galériu (7)
Jana Pištejová sa vyjadrila k okopírovaniu Jasminých šiat. (Zdroj: Instagram J.A., J.P.)

BRATISLAVA - Jasmina Alagič a Patrik Rytmus Vrbovský sú svoji už takmer dva týždne, no humbuk okolo ich svadby neutícha a neustále sa objavujú nové senzácie. Tou najnovšou sú svadobné šaty španielskej značky pre nevesty, ktoré sa nápadne podobajú práve na tie Jasminine.

Nie je žiadnym tajomstvom, že honosné šaty na Jasminin najdôležitejší deň v živote vyšli z rúk módnej návrhárky Jany Pištejovej. Nevesta a návrhárka sa poznajú už roky a spája ich nielen móda, ale aj silné priateľstvo. Preto bola voľba šiat čerstvej pani Vrbovskej jasná. Samozrejme, ako každá nevesta, aj Jasmina si dala obzvlášť záležať na tom, aby šaty pred sobášom nikto nevidel, vrátane jej budúceho manžela.

Svadobné šaty Jasminy Alagič
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram)

Róba bola vytvorená podľa nevestiných predstáv a bola naozaj unikátna. Dizajnérka si pri nich dokonca vyskúšala úplne nový strih a na pompéznu róbu spotrebovala dohromady až šesťdesiat metrov látky. Detaily spočívali hlavne v perličkových výšivkách, ktoré dotvárali rozprávkový efekt. Pištejová je na Slovensku, ale už aj v zahraničí známa svojou originalitou a prepracovanými ženskými modelmi. Avšak, podobný vkus má pravdepodobne aj španielska dizajnérska značka svadobných šiat. Tá vo svojom portfóliu ponúka róbu, ktorá sa podľa našej čitateľky miestami dosť nápadne podobá práve na tú Jasmininu.

Svadobné šaty Jasminy Alagič
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram D.Q.)

Za podobnosťou však netreba hľadať žiadnu senzáciu. Detaily sa totiž po bližšom pohľade líšia. V prípade Jasminy bol použitý hlavne úplne odlišný materiál i výšivka a boli predovšetkým prispôsobené požiadavkám krásnej moderátorky. Veď napokon, každá budúca nevesta má svoju predstavu vysnívanej róby, ktorej sa následne snaží priblížiť, alebo s ňou osloví dizajnéra.

K podobnosti sa pre Topky vyjadrila aj samotná Jana Pištejová. „Som si vedomá, že v dnešnej postmodernej dobe bolo už všetko vymyslené a netvrdím, že podobné šaty na svete nemôžu existovať. Tieto sú ale jedinečné, lebo sú Jasminkine."

Svadobné šaty Jasminy Alagič
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram J.P.)

So slovami našej poprednej módnej návrhárky nemožno nesúhlasiť a treba uznať, že šaty boli skutočne nádherné a Jasmina vo svoj veľký deň vyzerala doslova rozprávkovo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️❤️❤️ Najkrajšia energia lásky.

Príspevok, ktorý zdieľa Jana Pištejová Official (@pistejka),

Viac o téme: Jana PištejováPatrik Rytmus VrbovskýJasmina Alagič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu