Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Boháč Braňo Mojsej: Chcem poraziť SuperStar!

Braňo Mojsej Zobraziť galériu (11)
Braňo Mojsej

BRATISLAVA - Braňo Mojsej (39) si včera opäť odskočil do Bratislavy na tajné rokovanie s Jojkou.

No teraz už s jasným cieľom. Vedeniu televízie predložil svoju prvú predstavu o projekte, ktorý má v úmysle robiť. Proti markizáckemu SuperStar chce Braňo vyrukovať svojím „bombastickým“ projektom - na rozdiel od speváckej šou, ktorá hľadá najlepšieho speváka, mieni Mojsej hľadať toho najhoršieho!

Manželia Mojsejovci sú známi zástancovia reality show. A to sa snažia presadiť aj v Jojke, s ktorou sa už od minulého týždňa dohovárajú na podmienkach spolupráce. Včera sa veci pohli zásadne vpred a Braňo Mojsej prišiel na stretnutie s topmanažmentom televízie - programovým riaditeľom Františkom Borovským a šéfom marketingu a PR Ľubošom Sarnovským - dobre pripravený.

„Môj prvý návrh je taký, aby sme robili protiklad SuperStar. Markíza bude hľadať najlepšieho speváka, my zasa toho najhoršieho,“ prezradil Mojsej. Nepôjde iba o spev, ale o celkový imidž človeka. „Musí byť čo najhorší a my z neho urobíme veľkú hviezdu,“ nádeja sa Braňo. V zálohe síce má aj reality show ako Mojsejovci 2 a Mojsejovci Hotel. „Keby boli proti SuperStar nasadení napríklad Mojsejovci 2, SuperStar by nemala šancu. Jeseň však nie je vhodné obdobie na tento typ reality show, a preto by sme s tým chceli počkať do jari,“ chrlí košický znalec mediálneho trhu.

Zmluva s Jojkou zatiaľ uzavretá nie je, ale podľa Mojseja je už na obzore a treba doriešiť len drobné detaily. „S pánom Mojsejom sa dohodneme do troch týždňov,“ vyjadril sa Ľ. Sarnovský.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu