Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vrátia sa Mojsejovci do Markízy?

Kedy uvidíme takto usmiatych manželov na obrazovkách Markízy? Zobraziť galériu (19)
Kedy uvidíme takto usmiatych manželov na obrazovkách Markízy?

BRATISLAVA - To je ale paradox! Jojka zrejme nechtiac pomohla k urovnaniu napätých vzťahov medzi košickými boháčmi s televíziou Markíza.

Nora (48) a Braňo (39) Mojsejovci sa totiž v pondelok vykašľali na Joža Pročka a jeho Špeciál na Jojke. Namiesto toho vystúpili v markizáckej relácii Reflex, kde sa televízii ospravedlnili, oľutovali svoju prchkosť a pripustili, že s ňou chcú opäť spolupracovať!

„Spôsob, akým sme sa rozišli s Markízou aj naše unáhlené jednania neboli hodné našej skutočne vynikajúcej spolupráce, ktorá bola predtým. Pevne verím, že v budúcnosti nájdeme spoločnú reč a vzťahy vyladíme do tej najlepšej podoby,“ uviedol v pondelkovom Reflexe Braňo Mojsej. Jeho manželka Nora ho vzápätí doplnila: „Priamy prenos je veľký tlak na nás oboch, reagovali sme tak, ako sme reagovali. Mohli sme aj inak. Som však veľmi rada, že sa veci pohli správnym smerom.“

Či boháči naberú znova smer do Záhorskej Bystrice, je zatiaľ vo hviezdach. „Na ničom sme sa nedohodli, o ničom nejednáme. Z oboch strán len prišiel podnet vysvetliť si to. A uvidíme, čo bude ďalej,“ zahmlieval Mojsej. Aj z Markízy sa šíri iba hrobové ticho. Hovorkyňa televízie Ivana Semjanová však naznačila, že si majú s Mojsejovcami čo-to vyjasniť.

Isté je iba jedno. Ďalší Mojsejovský špeciál na Jojke už nebude. Známi manželia totiž napriek výzvam Joža Pročka na živú konfrontáciu do jeho šou neprišli. „Je to definitívna bodka za Mojsejovcami v Nikdy nehovor nikdy. Teraz už nie je dôvod živiť nádej na spoluprácu,“ potvrdil hovorca televízie Ľudovít Tóth. Zdá sa teda, že Perešanov skôr či neskôr opäť uvidíme na obrazovkách Markízy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu