Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Televízna bitka o Mojsejovcov

Braňo a Nora Mojsejovci Zobraziť galériu (19)
Braňo a Nora Mojsejovci

BRATISLAVA - Keď potrebujú zvýšiť sledovanosť, tak ich milujú!

Reč je o dvoch najsledovanejších slovenských televíziách a ich vzťahu k Mojsejovcom. Už niekoľko pondelkov medzi sebou Jojka a Markíza vedú neľútostný boj o diváka, a ten pokračoval aj včera. Obe televízie si totiž pozvali do vysielania Mojsejovcov. No ešte pár hodín pred hlavným večerným vysielaním vládlo aj v Záhorskej Bystrici, aj na Kolibe napätie a stresy. Boháčov z košického Pereša totiž túžobne očakávali v oboch televíziách. No ani v jednej do poslednej chvíle netušili, či sa kontroverzní manželia napokon dostavia...

„Boja sa, či Mojsejovci prídu,“ prezradil zdroj pohybujúci sa v prostredí Jojky. Aj v konkurenčnej televízii na tom boli podobne. „Tŕpnu, či s nimi náhodou nechcú Mojsejovci vybabrať,“ informoval Nový Čas človek pracujúci v Markíze. Obe televízie totiž už niekoľko týždňov medzi sebou neľútostne bojujú o priazeň divákov. Všetko sa to začalo nachytaním manželského páru z košického Pereša v relácii Joža Pročka Nikdy nehovor nikdy, keď v sledovanosti vyhrala Jojka.

O týždeň po tom, ako silnú „protizbraň“ nasadila Markíza Mariannu Boučkovú (30) a jej „úprimnú“ spoveď o rozpadávajúcom sa manželstve s českým moderátorom Liborom Boučkom (26). O ďalší týždeň nato, bodovala zasa televízia JOJ! Paródiou na Markízu, v ktorej si Libor Bouček namiesto otvorenej spovede vystrelil zo svojho medializovaného rozvodu. Všetko nasvedčovalo, že včera bola na ťahu Markíza. „Budeme tam, kde máme byť,“ stručne oznámil Braňo Mojsej, no odmietol čokoľvek konkretizovať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu