Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Už sa valí špina!

Manželia z košického Pereša sa rozhodli celú záležitosť riešiť cez americkú spoločnosť, ktorá Markízu spravuje. Zobraziť galériu (11)
Manželia z košického Pereša sa rozhodli celú záležitosť riešiť cez americkú spoločnosť, ktorá Markízu spravuje.

KOŠICE/BRATISLAVA - Košickí milionári Nora (48) a Braňo (39) Mojsejovci pokračujú v boji s televíziou Markíza!

Ani po ostrom spore kvôli rubrike Čo my na to?, ktorý uplynulý piatok vyústil do ukončenia spolupráce medzi Mojsejovcami a televíziou, nie je ťahaniciam koniec. Manželia z košického Pereša tvrdia, že televízia sa im vyhráža. A oni to nemienia nechať len tak.

„Na pondelkovom rokovaní použila Markíza vyhrážky a zastrašovanie, ktoré boli neadekvátne, pretože sme nič nespravili. Podávame sťažnosť na centrálu CME,“ povedal nabrúsený Braňo Mojsej, ktorý sa chce vyžalovať priamo americkej spoločnosti, ktorá spravuje Markízu. Výstredný pár však má výhrady nielen k súčasnému prístupu televízie, ale aj k samotnému nakrúcaniu šou Nora a Braňo.

„Boli sme bez plánu nakrúcania, televízia nám dlhuje peniaze za prenájom domu a navyše nebola schopná vypracovať konkrétnu zmluvu na program Nora a Braňo,“ vyratúva nedostatky spevák, ktorý okrem toho od Markízy čaká 2,5-miliónový nedoplatok.

„Je zaujímavé, že pán Mojsej vzniesol kritické pripomienky až teraz. S Mojsejovcami sme rokovali a predložili sme im náš právny názor na vzniknutú situáciu, no jednoznačne popieram, že by sme ich nejako zastrašovali. O ich sťažnosti však vieme,“ reaguje hovorkyňa televízie Ivana Semjanová. Ako celá kauza medzi Markízou a Mojsejovcami nakoniec dopadne, ukážu zrejme až nasledujúce dni.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu