Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Monsterovci prežili Mojsejovcov

Monsterovci z obrazoviek STV nezmiznú. Zobraziť galériu (4)
Monsterovci z obrazoviek STV nezmiznú.

BRATISLAVA - Neuveriteľné, ale je to tak! Mora a Chruňo Monsterovci z relácie SOS z obrazoviek Slovenskej televízie nezmiznú, napriek tomu, že ich „vzory“ Nora (48) a Braňo (39) Mojsejovci v Markíze skončili! Mediálna vojna medzi tvorcami estévečkárskej relácie a výstrednými Košičanmi sa tak skončila víťazstvom esóeskárov.

„Monsterovci budú pokračovať, aj keď sme ich do najbližšej časti nezaradili. Určite u nás prežijú aj skutočných Mojsejovcov,“ s úsmevom hovorí predstaviteľ Chruňa, Dano Dangl (30). Esóeskári dokonca zvažujú, že Chruňo dostane samostatný priestor na filozofovanie.

„V budúcnosti chceme, aby Monsterovci mali aj vlastné filozofické okienko, v ktorom budú prezentovať triezve názory na svet,“ prezradil Dangl, ktorý bol aj s kolegyňou Petrou Polnišovou (29) vystavený niekoľkotýždňovým pracovným i osobným útokom zo strany Mojsejovcov. Parodovaná podoba Mojsejovcov v podaní Dangla a Polnišovej tak paradoxne prežila skutočných obyvateľov košického Pereša, ktorí momentálne riešia s Markízou svoj odchod z obrazoviek. „V tejto chvíli nie je spolupráca medzi Markízou a Mojsejovcami právne ukončená. Máme s nimi exkluzívnu zmluvu do konca roku, a preto vedenie televízie manželov upozornilo, aby sa zdržali akéhokoľvek neoprávneného konania,“ povedala hovorkyňa televízie Ivana Semjanová. Priateľ slobodného slova Braňo Mojsej bol včera na slovo skúpy: „Vzniknutá situácia sa rieši a nevieme sa k veci zatiaľ vyjadriť.“
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu