Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mojsejovci vs. Šimkovičová

Manželia Mojsejovci zaútočili na Šimkovičovej muža Zobraziť galériu (3)
Manželia Mojsejovci zaútočili na Šimkovičovej muža

BRATISLAVA – Markizáčka-nemarkizáčka, milionári Nora (48) a Braňo (39) Mojsejovci z košického Pereša sa už púšťajú aj do jednej z najznámejších moderátoriek tejto televízie!

Tvár markizáckeho spravodajstva Martina Šimkovičová-Bartošíková (35) a jej manžel Igor sa dnes večer v relácii Nora a Braňo stanú terčom útoku košického páru. Igorovi chcú vyčítať jeho nedôstojné správanie na augustovom odovzdávaní ocenení TOM 2006, kde mal riadne „pod čapicou“. Kým blondínka obhajuje manželov stav ako „náladičku“, Mojsejovci mu odporúčajú vyšetrenie u odborníka.

bráň sa! „Baviť sa viem aj ja, no jeho správanie presiahlo hranicu normálnosti. Bolo to vystrájanie opitého človeka a nechápem, prečo pani Šimkovičová zatĺka, že jej muž sa opil,“ rozčuľuje sa Braňo Mojsej, ktorý chce dnes hovoriť aj o alkohole medzi smotánkou. Mojsejovci nevedia prežrieť fakt, že plavovláska podgurážené správanie svojho muža na akcii označila za primerané a v markizáckej Smotánke vyhlásila, že sa len dobre bavil.

„Bol evidentne opitý a nepoškodil len meno svojej manželky, ale pošpinil aj Markízu, keďže to bola akcia televízie a na takýchto akciách by sa mala vedieť ovládať hladina alkoholu. Skutočne mi jej bolo ľúto, lebo som videl, ako sa ho snažila utlmiť,“ vysvetľuje spevák. A čo na pripravovaný úder pod pás hovorí samotná Šimkovičová? „Nebudem na to žiadnym spôsobom reagovať. Uvidím, čo budú hovoriť večer, a ak padnú urážky či obvinenia, potom to začnem riešiť,“ hovorí nabrúsená moderátorka. Mala by už konečne začať brániť česť svojej rodiny, keďže Mojsejovci už džina z fľaše vypustili...

Markíza teraz musí riešiť vojnu vo vlastných radoch! A rozhodnúť sa, či podporí Noru a Braňa alebo sa zastane tváre Televíznych Novín Martiny Šimkovičovej, držiteľky dvoch TOM-ov. „Počkáme si až na skončenie priameho prenosu,“ stručne zhrnula hovorkyňa televízie Ivana Semjanová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu