Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mojsej: Poviem kto pije!

Mojsejovci chcú poodhaliť  zákulisie šoubiznisu pikoškami o celebritách a alkohole. Zobraziť galériu (13)
Mojsejovci chcú poodhaliť zákulisie šoubiznisu pikoškami o celebritách a alkohole.

BRATISLAVA - Kontroverzní Mojsejovci si už dnes vo svojej šou Nora a Braňo vezmú na paškál aj obľúbenú tému Braňa Mojseja (39) - alkohol!

Abstinujúci alkoholik z košického Pereša, ktorý rád rozpráva o svojom pijanstve, chce prostredníctvom televíznej obrazovky robiť osvetu aj medzi celebritami, ktoré podľa neho rady holdujú plnému poháriku. Mojsej mieni pred kamerami poodhaliť tajomstvá pitiek známych televíznych tvárí!

Alkohol - obľúbená téma Braňa Mojseja - sa dostane na pretras v dnešnej časti markizáckej šou Nora a Braňo, v ktorej spevák z košického Pereša plánuje porozprávať o ľuďoch z prostredia šoubiznisu a ich vzťahu k alkoholovej droge.

„Chceme hovoriť o známych osobnostiach, ktoré problém s holdovaním alkoholu zatĺkajú,“ povedal Mojsej. Výstredný pár mieni vziať do úst meno modelky Ivany Christovej, speváka Petra Muka či manžela markizáckej moderátorky Martiny Šimkovičovej.

„Boli sme na TOM-ovi, kde sa opil, určite budeme hovoriť aj o ňom,“ prezrádza časť scenára piatkového vysielania Braňo. Boháč mieni odhaliť odvrátenú tvár lesku slovenských osobností a tvrdo nabonzovať na opíjajúce sa celebrity.

„Chceme viacerým odporučiť, aby sa nehanbili a dali sa diagnostikovať,“ otvorene hovorí Mojsej. Či si manželský párik vydupe „svoje“ témy, alebo zopakuje hrozbu odchodu z vysielania v prípade, že Markíza zasiahne cenzúrou, uvidí sa už dnes.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu