Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Patrik Rist zneužil meno Dary Rolins!

Dara Rolins Zobraziť galériu (11)
Dara Rolins

BRATISLAVA/SVÄTÝ JUR - Ten má ale drzosť! Tridsiatnik Patrik Rist zo Svätého Jura láka pod rúškom charitatívnej organizácie od ľudí peniaze. A neváha sa priživiť ani na mene známej speváčky Dary Rolins.

Podujal sa totiž zorganizovať koncertnú šou Darinka Rolincová - REVIVAL, ktorá mala byť už túto nedeľu v jednom bratislavskom klube. A hoci nič nepripravil, dosiaľ predáva lístky, hoci je už jasné, že žiadna šou nebude! Manželia Žižkovci z Prahy vystupujú už niekoľko rokov s programom Darinka Rolincová - REVIVAL. Olívia Žižková spieva staršie piesne populárnej speváčky, jej manžel Jan je manažérom šou. A práve on kontaktoval Patrika Rista. „Potrebovali sme na Slovensku manažéra,“ vysvetľuje pán Žižka, ktorý chcel 15. októbra v Bratislave usporiadať koncert. Rist sa ponúkol, že všetko zariadi sám. Urobil reklamu v médiách a oslovil vedenie jedného bratislavského klubu, ktoré mu vyšlo v ústrety a znížilo cenu za prenájom. Patrik Rist si na všetko dal vystaviť faktúru, nezaplatil však ani korunu. A hoci je už jasné, že žiadny koncert sa v nedeľu konať nebude, mladík zo Svätého Jura vo svojom čudnom biznise pokračuje!

Zorganizoval autogramiádu pani Olívie, ktorá mala byť spojená s verejnou zbierkou pre onkologických pacientov. Podľa jeho tvrdení na nej mala vystúpiť aj samotná Dara Rolins. O autogramiáde však nedal vedieť nielen hlavnej aktérke - Olívii Žižkovej, ale ani Dare. „Žiadnu akciu s manželmi Žižkovcami nemáme naplánovanú,“ uviedla Darina manažérka Eva Skallová. Napriek tomu Patrik Rist stále ťahá z ľudí peniaze a dosiaľ predáva vstupenky na koncert, ktorý sa konať nebude, po 250 korún za kus. „V sobotu ideme do Bratislavy podať na pána Rista trestné oznámenie,“ uza tvára nahnevaný Ján Žižka. Nie je však jediný, kto Ristovi naletel. Podľa informácií Nového Času má Patrik Rist na krku niekoľko žalôb a súdnych sporov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu