Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Fialová na Slovensku: Po týždni hrôzy už žartuje!

Zuzana Fialová. Zobraziť galériu (5)
Zuzana Fialová.

BRATISLAVA – Už sú doma! Včera večer pristálo na bratislavskom letisku súkromné lietadlo so Zuzanou Fialovou (36) a Ľubošom Kostelným (29) na palube. O jednej hodine v noci svoj návrat potvrdila herečka statusom na sociálnej sieti, z ktorého sa zdá, že má už najhoršie za sebou. Týždeň po teroristickom útoku si v ňom dokázala aj zažartovať.

Opäť vtipkuje! Po teroristickom útoku žila herečka Zuzana Fialová v strachu a v neistote. Týždeň sa o ňu starali na moskovskej Mestskej klinike číslo 64. Včera ju prepustili a ona hneď odletela na Slovensko aj so svojím kolegom Ľubošom Kostelným.

Do Bratislavy podľa našich informácií prileteli súkromným lietadlom vo večerných hodinách. Po zvítaní sa s najbližšími nezabudla Fialová ani na kamarátov na sociálnej sieti. Tí jej celý týždeň písali podporné správy, preto im krátko po jednej hodine v noci oznámila, že je už doma.

„Na základke tvrdili mojim rodičom: Zuzana má tendencie nevhodne na seba upozorňovať! Neviem, či ste si všimli, ale bola som v Moskve. Ďakujem za podporu,“ napísala herečka do svojho statusu na Facebooku. Podľa neho sa zdá, že tmavovláske sa vrátil už aj jej povestný zmysel pre humor.

 

Čo sa stalo pred týždňom:

Zuzana Fialová prežila teroristický útok na moskovské letisko Domodedovo. Ten sa odohral minulý týždeň v pondelok, len krátko po herečkinom prílete. Spolu s kolegom Ľubošom Kostelným a jeho sestrou Alexandrou mali v pláne prezrieť si ruské divadlá. Na letisku sa však zdržali a to ich plány úplne zmenilo. Fialová utrpela zranenia ucha, nohy a šrapnel ju zasiahol aj na boku, kúsok od rebra. Kostelný mal črepinu v nohe.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu