Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ďurianová a Bouček: Prísne strážená svadba

Konečne svoji. Napriek tomu, že ich láske najskôr nikto neveril... Zobraziť galériu (10)
Konečne svoji. Napriek tomu, že ich láske najskôr nikto neveril...

LEDNICE – Markizácka hviezda Marianna Ďurianová (29) v sobotu krátko pred 16. hodinou poobede povedala životné ÁNO Liborovi Boučkovi (25). Česko-slovenskú svadbu dvoch moderátorov strážili široké ramená mužov v čiernom, ktorí mali rozsiahli park romantického Lednického zámku, kde sa obrad konal, dokonale pod kontrolou. Nový Čas napriek ochrane bodygardov získal zo slávnosti originálne zábery novomanželov, obrúčok aj hostí.

Na civilný svadobný obrad, ktorý trval asi 20 minút, a následnú hostinu, pozvali zaľúbenci 120 hostí. Šťastná nevesta uzatvorila manželstvo v bielych svadobných šatách s 5-metrovým závojom, ženích Bouček prišiel v krémovom obleku značky Hugo Boss a vo šviháckych talianskych topánkach.

Všetko sa začalo tesne pred treťou. Marianna si v apartmáne prečítala ľúbostné vyznanie od svojho budúceho manžela, a potom už prebehli skutočné posledné prípravy. Netrpezlivého Boučka strážila pred oltárom vo vyhradenej časti záhrady desiatka ochrankárov, Marianna Ďurianová sa na svoj veľký deň priviezla v koči v sprievode svojho otca. Ten jej nakoniec pomáhal nielen s vystupovaním, ale najmä s neposlušným dlhým závojom. Ozdoba jej lietala zo strany na stranu dovtedy, kým jej nespadla a nakoniec sa doň zamotala ešte aj osa.

Hneď po obrade si Marianna radšej zložila závoj z hlavy. Medzi svadobčanmi sa okrem Michala Hudáka objavil aj Rasťo Žitný, Oľga Dúbravská či Jaroslav Buček. Samotná hostina zamilovaných pokračovala v priestoroch lednického zámku do neskorých nočných hodín. Medzi najkurióznejšie dary patrili živé prasa a kačica.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu