Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Desivé varovanie expertov: Už o pár rokov sa na Zemi takmer nebude dať žiť, v roku 2036 má byť zničená!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Účastníci globálneho online fóra dospeli k záveru, že podľa matematického modelu vyvinutého interdisciplinárnym tímom môže dôjsť v októbri 2036 ku konečnému zničeniu našej planéty. Potenciálnou záchranou by mohol byť podľa odborníkov projekt Tvorivá spoločnosť, ktorý otvára možnosť preniesť mierovou cestou našu civilizáciu do nového štádia evolučného vývoja v čo najkratšom čase.

Účastníci fóra s názvom "Globálna kríza. Naša záchrana je v zjednotení" sa 12. novembra v 150 jazykoch prihovorili svetu a počas dvanástich hodín predstavili riešenie eskalujúcej globálnej krízy. To podľa nich spočíva v prístupe jednotlivých štátov a v zmene z konzumnej spoločnosti na kreatívnu. Dopomôcť k tomu by malo osem pilierov projektu Tvorivá spoločnosť, ktoré je potrebné začleniť do praxe a zosúladiť s legislatívou. Model zároveň navrhuje vytvoriť platformu elektronického hlasovania a zaviesť samosprávu, kde sa politik namiesto uplatňovania moci stane realizátorom vôle občanov, informujú EIN News

 

URGENT: You must go to creativesociety.com and see what they're about. They have a vision for how the world can be...

Posted by Mehdi Tate on Saturday, November 12, 2022

Konečný termín zničenia Zeme má byť október 2036

"Už v roku 2028 budú podmienky pre ľudský život na Zemi takmer neznesiteľné. Matematický model je založený na verejne dostupných údajoch, ktoré možno overiť a skontrolovať," odznelo počas konferencie. V klimatickej časti zaznel zásadný fakt o posune jadra planéty v roku 1998, čo spôsobilo zrýchlenie rotácie Zeme. Diskutujúci upozornili, že bez zavedenia Tvorivej spoločnosti môže byť konečným termínom zničenia Zeme október 2036. Šéfka vedeckého tímu E. Chromová zároveň vysvetlila, prečo nie je možné vymenovať všetkých jeho členov. Veľká časť vedeckej komunity je podľa jej slov nútená zostať v anonymite, aby ochránila svoje životy. "Skutočných autorov hypotézy prezentovanej v dnešnej správe sa dozvieme až v Tvorivej spoločnosti a budete prekvapení, aké zvučné mená budete počuť," uviedla. 

Desivé varovanie expertov: Už
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

V rámci podujatia vystúpil s príhovorom politik a kandidát na amerického prezidenta v roku 2020 Robby Wells, ktorý pripomenul, že ak sa bude uchádzať o priazeň voličov v ďalších voľbách, tak "základným kameňom jeho volebnej kampane bude budovanie Tvorivej spoločnosti, pretože iba začlenenie jej pilierov do ústavy zaručí bezpečný, stabilný, pohodlný a šťastný život pre všetkých ľudí". Domnieva sa, že v týchto pilieroch je vysvetlené všetko, čo potrebujú obyvatelia Zeme vedieť.  

Viac o téme: Koniec svetaKreatívna spoločnosťZánik Zeme
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu