Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Muž tvrdí, že je cestovateľ v čase: Upozornil na päť DÁTUMOV, ktoré majú byť kľúčové

(Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Používateľ TikToku, ktorý tvrdí, že je cestovateľom v čase, varoval pred piatimi hlavnými udalosťami, o ktorých sa domnieva, že nastanú medzi najbližšími dňami začiatkom roku 2023. Súčasťou týchto udalostí je napríklad objavenie dinosaurích vajec či celosvetová čistka. Najbližšiu z nich možno očakávať už v pondelok.

Používateľ TikToku známy ako @timevoyaging sa považuje za cestovateľa v čase. Najnovšie sa na sociálnu sieť obrátil so zoznamom udalostí, ktoré nastanú už čoskoro. „Pozor! Áno, som skutočný cestovateľ v čase, zapamätajte si týchto päť budúcich dátumov,“ pripísal používateľ k videu, ktoré doposiaľ získalo viac ako 10 200 pozitívnych reakcií.

Podľa jeho slov by 3. októbra mala skupinka piatich tínedžerov objaviť vajce dinosaura T-Rexa a zariadenie, ktoré umožňuje cestovanie do iných vesmírov. 30. októbra 2022 zase veľmi veľké UFO pristane blízko Oblasti 51 a v jeho interiéri bude mimozemský druh. 20. novembra 2022 sa podarí objaviť drakov vo vysokých horách Mexika.

10. december 2022 bude americký prezident Joe Biden odvolaný z funkcie kvôli zdravotným problémom a funkciu preberie Kamala Harrisová. Napokon hovorí aj o 1. januári 2023, kedy by mal americký štát Illinois prijať prvý zákon, ktorý povedie ku globálnej čistke.

Používatelia TikToku sa nahrnuli do sekcie komentárov a nevedeli sa zhodnúť na tom, či predpovediam veria alebo nie. „1. januára? To mám narodeniny,“ napísal jeden z komentujúcich. „Aspoň ich urobte dôveryhodnými,“ uviedol ďalší.

Iní sa však vyjadrili, že Illinois "už oznámil čistky", to však nie pravda. Takzvaný "očistný zákon" je vlastne "zákon SAFE-T", ktorý v štáte nadobudne účinnosť od 1. januára 2023. Zbaví sa systému peňažných kaucií za 12 trestných činov, čo znamená, že údajní páchatelia nebudú pred súdnym procesom uväznení. Podľa MSN News to platí napríklad v prípade vraždy druhého stupňa, podpaľačstva, zabitia spôsobeného drogami, lúpeže, únosu, násilného ublíženia na zdraví, vlámania, zastrašovania, jazdy pod vplyvom alkoholu, drogových trestných činov či ohrozovania verejnosti.

Viac o téme: Cestovateľ v čase
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu