Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Dojemný moment uprostred vojny na Ukrajine: Záchranár vystúpil z auta a... ľuďom sa tlačia slzy do očí

(Zdroj: Twitter/Anton Gerashchenko)

KYJEV - Internet je plný srdcervúcich záberov z vojnou zmietanej Ukrajiny. Aj v takýchto temných časoch sa však nájdu chvíle, ktoré niekomu rozžiaria deň. Jedno také potešujúce video sa teraz šíri na sociálnych sieťach. Zachytáva ukrajinského záchranára, ktorý svoju priateľku požiadal o ruku za zvuku sirén.

Anton Geraščenko, ktorý je podľa dostupných informácií poradcom ministra vnútra Ukrajiny, zverejnil na Twitteri dojemné video. Je na ňom zachytený ukrajinský záchranár, ktorý počas toho, ako hučali sirény požiarneho auta, požiadal svoju priateľku o ruku. "Toto je teraz náš život. Žartujeme o rovnováhe medzi vojnou a životom," okomentoval zábery Geraščenko. 

Ďalej vysvetlil, že sirény v tejto oblasti signalizujú nebezpečenstvo. To sa však zmenilo v radostný okamih vďaka nečakaným zásnubám. Video získalo množstvo pozitívnych reakcií. "Ďakujem za zdieľanie, pane. Rozbúchalo mi to srdce. Rusko nemá dostatok brutality a sadizmu, aby zlomilo ukrajinský ľud. Ukrajina je nádej a viera vo všetko, čo je drahé mne a mnohým ľuďom na Západe. Neustále nám, našim vládam, pripomínajte naše spoločné hodnoty. Robím to aj ja," znie jeden z komentárov. "Absolútne nádherné. Blahoželám a prajem páru dlhý a veselý život," napísal ďalší užívateľ. 

Viac o téme: ZásnubyŽiadosť o rukuUkrajina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu