Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Žena odmietala sex! Nevšedná REAKCIA manžela: Spísal a zverejnil všetky jej výhovorky, tvrdý odkaz od ľudí

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Getty Images)

Tento frustrovaný muž sa rozhodol zaznamenať si všetky dôvody, pre ktoré jeho žena odmietla milostnú chvíľku. Medzi dôvody patrilo napríklad izbová teplota, posteľná bielizeň či fakt, že sa partneri milovali minulý týždeň. Niekoľko používateľov sociálnej siete upozornilo na to, že nejde o skutočné dôvody.

Používateľ TikToku známy ako @joe_drae publikoval video, v ktorom predstavil dlhý zoznam dôvodov, pre ktoré jeho žena odmieta sex. Ženiným prvým dôvodom bolo, že s partnerom mali sex „minulý týždeň“, ďalším dôvodom bolo, že sa „chce maznať“, a tretím, že sa „cítila nafúknutá“.

Ďalšie dôvody, prečo žena nechcela mať sex, sa týkali posteľnej bielizne – odmietala sex najmä vtedy, keď bola posteľná bielizeň čerstvo vypratá. Milostnú chvíľu odmietla aj preto, lebo sa „cítila tučná“, bola „príliš unavená“, „bolel ju chrbát“ alebo „nemala energiu“.

Rozhodujúcim faktorom bol aj denný čas – niekedy bolo „príliš skoro“, inokedy zase „neskoro“. To isté platilo pre izbovú teplotu a manželka tiež povedala nie, ak bolo „príliš horúco“ alebo „príliš chladno“. Medzi ďalšie dôvody odmietnutia patrilo aj nadmerné požívanie alkoholu zo strany jej manžela. Niekoľkokrát sa vyhovorila aj na deti, pričom neuviedla žiadne bližšie vysvetlenie.

Žena odmietala sex! Nevšedná
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Hoci mnohí považovali zoznam za zábavný a dokázali sa s ním stotožniť, ďalší mali na vec iný názor. „Nie je to ňou, je to tebou,“ napísal jeden z komentujúcich. „Skutočný dôvod: muž nepomohol s domácimi prácami alebo deťmi,“ podotkol ďalší. „Zdá sa, že skutočným dôvodom nie sú tieto veci,“ dodal tretí.

Na príbeh manželov upozornil britský The Sun.

Viac o téme: SexMilovanieOdmietanieDôvody
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu