Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

VIDEO Matka (40) pobláznila chlapov po celom svete: Pozrite na mňa, ani 20-ročné baby sa nechytajú!

(Zdroj: TikTok/queenrubyuk2)

LOS ANGELES - Táto mamička sa hrdo chváli svojím titulom "milfky". Jej fanúšikovia na TikToku s ňou úplne súhlasia. Žena, ktorá pôsobí aj na OnlyFans, o sebe tvrdí, že je viac sexi ako niektoré dvadsiatničky. Na sociálnej sieti ju sleduje obrovské množstvo ľudí, ktorí jej píšu obdivné komentáre.

Štyridsiatnička, ktorá na TikToku vystupuje pod menom queenrubyuk2, nedávno zdieľala video, v ktorom má na sebe oblečené čierny top na jedno rameno. Ruby, ktorá pôsobí aj na platforme OnlyFans, sa považuje za veľmi sexi, dokonca viac než mnohé o generáciu mladšie ženy. 

@queenrubyuk2 That’s my kinda man #fypシ #foryou #fypage ♬ original sound - Normani

Influencerka má na TikToku viac ako 190 000 sledovateľov a skutočne zbožných fanúšikov, ktorí ju v komentárovej sekcii poriadne vychválili. "Ak si to ty, tak áno, jednoznačne môže byť," napísal jeden chlapík. "Vyzeráš skvele, vek je len číslo," skonštatoval ďalší. 

@queenrubyuk2 agree?? #fypシ #foryou #fypage ♬ original sound - cookie1974

V inom videu sa brunetka hrdo pýši svojím vylepšeným dekoltom. V ďalšom zas vychvaľuje svoju štíhlu postavu v krátkych džínsových nohavičkách a drobnom žltom crop tope. "Vitajte v Milf Tok," okomentovala ho svojsky. 

@queenrubyuk2 Light work #fypシ #foryou #fypage #kneechallenge ♬ TWINNEM - Coi
Viac o téme: Milfka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu