Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Obyčajná bábika desí ľudí: Kamera zachytila hororové VIDEO, z ktorého behajú zimomriavky

(Zdroj: YouTube/ G.H.O.S.T Ghost Hunters of Stoke On Trent)

STOKE-ON-TRENT - Pokiaľ sa chystáte na večerný spánok, pravdepodobne oň po prečítaní tohto článku prídete. Bezpečnostná kamera totiž zachytila „najstrašidelnejšiu bábiku Británie“, ako sa hojdá v kresle. Zakladateľ múzea uviedol, že nejde o žiadnu novinku, pretože bábika rada vyčíňa.

„Najstrašidelnejšia bábika Británie“ sa volá Mary a sídli v múzeu strašidiel v Stoke. Múzeum založili lovci duchov G.H.O.S.T. (Ghost Hunters Of Stoke-on-Trent) a obsahuje najrôznejšie strašidelné kúsky, ako napríklad Mary, ktorú bezpečnostná kamera nafilmovala hojdajúcu sa uprostred noci v kresle. Na tom by nebolo nič hrozné, keby v miestnosti nebola úplne sama.

Majiteľka hotela skontrolovala VIDEO z bezpečnostnej kamery a zmrazilo ju: Pozrite, čo sa dialo v bare

Craig, ktorý založil G.H.O.S.T, povedal, že Mary rada podobne vyčíňa. „Mary je určite najstrašidelnejšia bábika v Spojenom kráľovstve. Jedna pani zo Staffordu nám dala túto bábiku, ktorú jej darovala staršia pani pre svoje deti. S touto bábikou sa necítila dobre, tak nám ju dala. Máme ju už asi rok,“ vysvetlil Craig.

Dodal, že nielenže sa Mary na stoličke hojdala, ale tiež hýbala očami. Predchádzajúca majiteľka mala dokonca na ceste k odovzdaniu Mary problémy s autom, za ktoré si podľa predstaviteľov G.H.O.S.T. nemohla sama. „Mary je určite jedným z najstrašidelnejších artefaktov,“ uviedol Craig. Okrem toho však spomenul iný hrôzostrašný incident. „Minulý týždeň nás prišli navštíviť dvaja členovia kapely a povedali, že videli detské chodítko robiť presne to isté,“ objasnil s tým, že sa taktiež pohybovalo samo.

V skutočnosti je však Mary len jednou z mnohých atrakcií v múzeu, kde môžete dokonca prespať – ak máte dosť odvahy. „Ponúkame aj strašidelné prespávanie od 21.00 h večer, poskytneme vám kompletnú prehliadku artefaktov, prehliadku múzea, seansy a stretnutia s duchom pri stole,“ prezradil Craig.

„Mali sme tu niekoľko prespávačiek, jedna skupina vydržala takmer celý večer. Ak chcete, môžete spať vo vaku na mŕtvoly a počuť toľko aktivity – od hlasných krokov, pohybujúcich sa závesov a chichotu malého dievčatka. Ponúkame skutočne dokonalý zážitok na jednom strašidelnom mieste,“ dodal Craig.

Viac o téme: HororStrach Najstrašidelnejšia bábika
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu