Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Žena (35) zaspala počas jazdy vlakom: Keď sa zobudila a pozrela pred seba, zažila šok

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Pri cestovaní prostriedkami hromadnej dopravy je potrebné dbať na opatrnosť, nech sme kdekoľvek na svete. Dôkazom je skúsenosť istej Britky, ktorá zaspala vo vlaku na ceste do Londýna. Až pri vystupovaní sa dozvedela, že mala po celý čas pri sebe ochrancu. Hoci jej zážitok vyvolal na sociálnej sieti rôzne reakcie, neznámemu mužovi je veľmi vďačná.

Herečka Sabrina Alouecheová (35) opísala na Twitteri svoju skúsenosť z cestovania vlakom. Jazda do Londýna trvala štyri hodiny, ktoré takmer celé prespala. Tašku si podľa vlastných slov položila na stolík pred sebou a vedľa nej dala mobil. So slúchadlami na ušiach zaspala tak tvrdo, že úplne prestala vnímať svoje okolie. "Zobudila som sa, keď sme vchádzali do Eastonu a všimla som si, že okrem skupiny veľmi opitých a hlučných chlapcov bol vo vagóne neznámy muž, ktorý sa usadil oproti mne," začína svoje rozprávanie. 

Mladík nastúpil do MHD bez rúška: Takúto reakciu pasažierov nečakal, drsné VIDEO

Mysľou jej údajne preleteli tie najhoršie veci a v duchu si kládla otázku, prečo si nesadol inde, keď bolo vo vlaku veľa voľných miest. Dokonca špekulovala nad tým, či si ju v spánku nenakrúcal. Keď však vystupovali, oproti sediaci "čudák" poklepal Sabrinu po ramene a vysvetlil jej, že ju nechcel vystrašiť, len nechcel, aby spala bez dozoru. Dodal, že tam sedel celý čas, dával pozor na to, aby bola v bezpečí a strážil jej otvorenú tašku.

"Toto je príbeh, ktorý poteší srdce. Je to muž, ktorého chceme mať v takýchto chvíľach nablízku. Všetci muži by mali byť ako on," uviedla jedna z užívateliek. Ďalší napísal, že sa mu stalo niečo podobné, keď cestoval v londýnskom autobuse, kde ho "strážila jedna pani, až kým sa nezobudil a ona si nebola istá, že je v poriadku". Viacerí užívatelia však mali na celú vec iný názor a príbeh až do chvíle, kým herečke neznámy muž nevysvetlil, že ju chránil, považujú za strašidelný. Alouecheová sa však o mužovi vyjadrovala s rešpektom a bola mu vďačná za jeho ochranu. "Mal by nás niekto chrániť? Nie. Chráni nás? Možno," uzavrela. 

Viac o téme: VlakMHD
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu