Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Mladík poslal priateľke omylom VIDEO, ktoré nechcel: Pozrela si ho a okamžite mu dala kopačky

(Zdroj: TikTok/serenakerrigan)

NEW YORK - Nevera dokáže zamávať nejedným vzťahom. Obzvlášť pokiaľ ju jeden z partnerov odhalí nie príliš vhodným spôsobom. TikTokerka Serena Kerriganová zistila, že ju priateľ podvádza na základe jediného videa. Niektorí jej ponúkli rady, čo robiť, ak chce priateľovu neveru preskúmať detailnejšie.

Zahýbanie partnerovi rozhodne nie je morálne. Najmä v prípade, keď si jedna polovička myslí, že ten druhý si užíva voľný večer s kamarátmi. Presne to zažila 27-ročná Serena, ktorej priateľ poslal správu so slovami, že mu chýba.

Spočiatku vyzerala fotografia hotelovej postele s plyšovou hračkou na vankúšoch úplne nevinne. Mladík však omylom poslal záber, na ktorom bolo vidieť, ako blonďavá žena s úsmevom na perách padá na posteľ. "Keď muž, s ktorým chodíte, hovorí, že mu chýbate, ale potom kliknete na life záber," okomentovala Newyorčanka svoje video. 

@serenakerrigan

Looks like you have some company

♬ Oh No - Kreepa

Jej sledovateľov zábery úplne ohromili. Od ich zverejnenia si ich pozrelo už viac ako 1,2 milióna ľudí. "Čeľusť mi klesla rýchlejšie ako ona," napísal jeden z divákov. Ďalší Kerriganovej ponúkli rady v prípade, že by sa chcela hlbšie zaoberať neverou svojho priateľa. "Ak si fotku uložíte do súboru fotoaparátu, uvidíte miesto, kde bola urobená," napísala nemenovaná žena.

Viac o téme: Nevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu