Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

VIDEO Mladík priateľke z vážneho dôvodu oholil vlasy: Ale taký záver by ste určite nečakali

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/Eva BARILARO)

MONAKO - Na sociálne siete sa dostalo dojímavé video, v ktorom si chlapec menom Damien holí hlavu. Urobil tak preto, aby podporil svoju priateľku, ktorá trpí alopéciou, čiže chorobou spôsobujúcou vypadávanie vlasov. Eva odkazuje, že video má poukázať na to, aká dôležitá je láska k blížnemu človeku.

Eva Barilarová, ktorá pochádza z Monaka, si už desať rokov nestrihala vlasy. Nedávno však požiadala svojho priateľa Damiena, aby jej oholil hlavu. Trpí totiž autoimunitným ochorením - alopéciou, ktorá spôsobuje vypadávanie vlasov. Vyholením hlavy svojej priateľky však neskončil, to isté vzápätí urobil aj sebe. Dievčinu jeho skutok mimoriadne dojal. Damien tak ukázal, že je pre Evu skutočnou oporou aj v ťažkých časoch a že pri nej bude stáť vždy a za každých okolností. 

FOTO Sara je nádherná žena, no bez vlasov: Keď povie ľuďom, prečo ich nemá, ostanú zdesení

"Po niekoľkých mesiacoch, kedy mi prvýkrát narástli vlasy po desiatich rokoch, som musela poprosiť priateľa, aby mi znova oholil hlavu. Prvýkrát to urobil môj dedko," znie popis k videu, ktoré sa objavilo na TikToku aj na Youtube. "Želám si, aby boli podporovaní všetci tak, ako som každý deň ja. Toto video má poukázať na to, že láska je nadovšetko a že všetko, čo potrebujete, je láska. Ďakujem, Damien, tiež ťa milujem," odkázala Barilarová svojim fanúšikom a partnerovi. 

VIDEO Mladík priateľke z
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/Eva BARILARO)

Užívateľov jej video dojalo rovnako, ako Evu samotnú. "Práve som si dala mejkap, ale som taká vďaka za to, že som si ho zničila," napísala jedna zo žien, čím naznačila, že ju zábery rozplakali. Ďalší zažartoval a opýtal sa, prečo je to video také pikantné, pretože ho pália oči, evidentne od sĺz.

Viac o téme: AlopéciaVypadávanie vlasov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu