Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Pikantné PRIZNANIE rozvedenej predavačky (32): Počas koronakrízy som mala pomer s dvomi ženáčmi!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LIVERPOOL - Tridsaťdvaročná Claire kritizuje obmedzujúce opatrenia, ktoré zakazujú ľuďom osobne sa stretávať a odporúčajú dodržiavanie sociálnej izolácie. Zároveň otvorene priznáva, že ich odmietla praktizovať a cez internetovú zoznamku si našla hneď dvoch milencov.

Asistentka predaja z Liverpoolu sa priznala k tomu, že dodržiavať pravidlá sociálneho dištancovania ju bavilo iba jeden mesiac. Žije totiž sama v byte a už bola zo všetkého zúfalá. Zároveň pripustila, že riziko nákazy koronavírusom je síce aj naďalej vysoké, ale vláda podľa nej nemôže stále zatvárať ľudí doma a žiadať od nich, aby zostávali v izolácii. "Väčšina mladých sa nedokáže vyhýbať sociálnemu kontaktu a fungovať bez sexu. Je jednoducho neprirodzené žiť celý čas v obave z nejakej chrípky," myslí si.

Experti radia, ako by ste mali sexovať: Pred aj po styku musíte urobiť túto jednu VEC!

Claire uviedla, že na portáli IllicitEncounters.com, kde hľadajú diskrétny sex zadaní ľudia, si ešte na začiatku koronakrízy našla chlapa, s ktorým porušila obmedzujúce pravidlá. "Celý mesiac sme sa zbližovali iba online. Je to ženatý tridsiatnik, ktorého nedokáže uspokojiť jeho manželka. Napriek všetkým zákazom sme sa po mesiaci stretli a doslova vybuchli. Vôbec sa však necítim vinná. Je predsa nemožné žiadať od mladých ľudí, aby sa nestretávali a nemali sex." 

Pikantné PRIZNANIE rozvedenej predavačky
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Mladá žena sa vraj so svojím tajným milencom aj naďalej stretáva každý druhý týždeň. Ani jeden z nich nemá výčitky z porušovania nejakých pravidiel. Claire ale vzápätí šokovala, keď dodala, že na uspokojenie sexuálneho apetítu jej jeden milenec nestačí, a tak si cez tú istú zoznamku narazila aj druhého ženáča. "Počas domácej izolácie si prestal rozumieť s manželkou. Chvíľu sme si písali, potom prišiel ku mne, uvaril skvelú večeru a mali sme úžasný sex," hovorí rozvedená predavačka, ktorá tak prispela k nelichotivej štatistike zoznamky Illicit Encounters. Zo zistených údajov totiž vyplýva, že počet ľudí, ktorí mali sex napriek obmedzujúcim opatreniam, sa vo Veľkej Británii za posledný mesiac zdvojnásobil.

Viac o téme: SexPorušenie pravidielKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu