Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Firemný žúr: Nespravte si hanbu!

BRATISLAVA - Bujará zábava, dobré jedlo a pitie, spaľujúce pohľady kolegýň či kolegov. Takto sa môžete dosýta vyšantiť na vianočnej párty! Firemná akcia však môže mať mnohé úskalia.

A v najhoršom prípade vypáli úplne opačne - do nudných konverzácií, alebo dokonca agresie podgurážených kolegov. Kde na vás najčastejšie číhajú nástrahy? Nový Čas vám poradí, ako by ste sa mali správať, aby ste sa na druhý deň nemuseli hanbiť.

1. Sexi tanečníci

Stôl je výborným parketom! Vrtenie bokmi či poprsím je naozaj vzrušujúce, ale len v tom prípade, keď sa je na čo pozerať.

2. Speváci

Keď neviete spievať, mlčte. Na karaoke sa dajte nahovoriť len vtedy, keď sú už všetci ostatní "pod parou".

3. Klebetníci

Na pikošky o kolegoch zabudnite. Klebety vedia urobiť riadnu paseku najmä vtedy, keď sa k vám vrátia na druhý deň ako bumerang.

4. Pospávači

Alkohol zadarmo dokáže s človekom zatriasť. Preto si okrem pohárikov vypitých na ex dajte aj poháre vody. Inak môžete skončiť na podlahe.

5. Vymetači baru

Ste od začiatku do konca za barom? Príjemné posrkávanie alkoholu pri "zdroji" a stále objednávky vám môžu spôsobiť "rýchlu smrť".

6. Osamelí strelci

Ak váš šéf stojí sám, neznamená to, že sa nebaví. Možno si vychutnáva atmosféru. Keď pôjdete okolo, prehoďte s ním zopár slov.

7. Striptérky

Oblečte si niekoľko vrstiev, aby ste si mali čo vyzliekať. Platí však zásada - spodnej bielizne sa na verejnosti nezbavujte!

8. Parketoví levi

Akrobatické kúsky a mokré čelá! Radi sa takto bavíte? Mali by ste sa občas poutierať a o parket sa poctivo podeliť aj s ostatnými.

9. Missis a mister flirt

Najlepšie sa flirtuje vo víre tanca. Tak do toho! S vyznaním lásky počkajte do druhého dňa, keď sa vám vytratia "promile".

10. Santa Claus

Ak na večierku máte takúto postavičku, zamknite si ústa na kľúč. Nikdy neviete, kto sa pod maskou štedrého deduška skrýva!

11. Karieristi

Chcete v práci postúpiť? Šancu máte počas príhovoru. Ak šéf povie niečo vtipné, začnite sa smiať ako prvý a pridajte aj potlesk.

12. Milovníci sľubov

Sľúbil vám šéf na párty zvýšenie platu? Na druhý deň si určite neberte hypotéku bez toho, aby vám to oznámil aj oficiálne.

13. Casanova

Obletuje vás lámač sŕdc? Namiesto toho, aby ste hneď mysleli na sobáš a svadobnú hostinu, spočítajte, koľko kolegýň mu podľahlo.

14. Chválenkári

Frajerov prehliadajte. Ak sa im nebude nikto venovať, možno sa premenia na celkom príjemné bytosti a začnú sa správať normálne.

15. Záchrancovia

Ak máte s kolegom nejaký problém, teraz je najlepšia príležitosť, ako dať všetko na pravú mieru. Len do toho!

16. Klub bitkárov

Ak sa kolegovia bijú, žena by zasahovať nemala. V prípade, že ste muž, majte po ruke džbán s vodou a zasiahnite v pravú chvíľu.

17. Romantici

Tajne túžite po svojej kolegyni či kolegovi a hrajú slaďáky? Konečne máte šancu vyzvať túto osobu do tanca a nežne ju objímať.

18. Vášnivci

Chcete sa milovať? Nájdite si tajné miesto a zamknite sa. Inak si možno na druhý deň v práci pozriete výstavu fotiek v "najlepšom".
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu