Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Úchylné prekvapenie v hračkárstve: Zákazníci zašli do uličky a ostali zdesení

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: TASR/AP)

ST. PETERSBURG - Dvadsaťročný Američan si to rozdal s plyšovou hračkou v jednom obchode na Floride. Svedkovia videli, ako sa genitáliami obtieral o hračku a potom na ňu ejakuloval. Mladík Muž už čelí trestnému stíhaniu.

Polícia v okrese Pinellas County zatkla Codyho Meadera, ktorý sa sexuálne uspokojoval na veľkom plyšovom snehuliakovi Olafovi z Disney rozprávky Ľadové kráľovstvo. Robil to priamo v obchode s hračkami Target okolo druhej hodiny popoludní pred očami niekoľkých ďalších zákazníkov. Podľa ich slov sa v uličke o hračku šúchal svojimi intímnymi partiami a potom na ňu ejakuloval. Jeho druhou obeťou sa stala vypchatá hračka jednorožca, na ktorej sa tiež uspokojil.

Úchylné prekvapenie v hračkárstve:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/DisneyMusicVEVO)

Použité hračky Meader následne položil späť do regálu. Zamestnanci ich neskôr museli stiahnuť z predaja, pretože boli poškodené a špinavé. Úchylný mladík pripustil, že robí hlúpe veci a priznal, že sa na hračkách uspokojoval. Je preto obvinený z nemravného správania na verejnosti a kriminálnej neslušnosti. Už v minulosti skončil za mrežami, keď vo Walmarte masturboval s plyšovým zvieraťom.  

Viac o téme: Plyšová hračkaúchylFloridaMasturbácia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu