Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Z VIDEA bezpečnostnej kamery v krčme vám prejde mráz po chrbte: Sledujte, čo sa deje za čašníčkou!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: profimedia.sk)

YORK - Haloween podnecuje fantáziu fanúšikov paranormálnych javov viac ako v iných častiach roka a sociálne siete sa len tak hemžia zábermi "skutočných" duchov. Video z hostinca v anglickom meste York je jedným z nich. V budove sa však už v minulosti dialo viacero nevysvetliteľných záhad, takže obavy sú podľa mnohých na mieste.

Lee Smith (32), ktorý pracuje ako manažér pohostinstva Lamb & Lion Inn, zostal v šoku, keď si prezeral zábery z bezpečnostnej kamery. Je na nich servírka Molly, ktorá upratovala po raňajkách. "Vtom som medzi dverami zachytil pohyb. Zdalo sa mi, že je to akési dievčatko v šatách s bielym lemovaním," hovorí. Video si vraj pozrel viackrát a ukázal ich aj samotnej čašníčke. Tá mu tvrdila, že sa jej chvíľu zdalo, ako keby niekto stál v miestnosti, ale nikoho nevidela. "Neverím na duchov, ale z toho, čo som uvidela na kamere, mám zimomriavky," vyhlásila. 

Z VIDEA bezpečnostnej kamery
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Ako to už v takýchto prípadoch býva, ľudia zaujali k záberom rôzne postoje. Niektorí tvrdia, že ide o šikovne upravené video, no viacerí podotkli, že to môže byť aj tieň. Pravdou ale je, že budova, v ktorej sa nachádza hostinec, bola v minulosti spájaná s viacerými paranormálnymi javmi. Zákazníci tu už nejeden raz počuli detský plač, ktorý sa šírili z prázdnej miestnosti na poschodí. O divných veciach hovorili aj viacerí zamestnanci. "Keď som tam pracoval ako nočný vrátnik, každú noc som medzi druhou a treťou hodinou ráno počul, ako sa otvárajú a zatvárajú bezpečnostné uzávery na dverách. Niekedy sa to zopakovalo aj dvakrát," napísal nemenovaný muž. 

Matka sa zhrozila pri pohľade na postieľku, v ktorej spal jej syn: Čo to, preboha, leží vedľa neho?

Užívatelia Facebooku vedeniu podniku odporučili, aby okolie prehliadli lovci duchov. Niektorí si myslia, že by sa mala v budove konať noc duchov, na ktorú by mohli prísť tak fanúšikovia paranormálnych javov, ako aj ich odporcovia. Tak by možno zistili,  čo sa tam vlastne deje. 

Viac o téme: DuchKrčmaParanormálny jav
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu