Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

FOTO Dievčina (23) písala SMS svojmu mŕtvemu otcovi: Po štyroch rokoch prišla srdcervúca odpoveď

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook/Chastity Patterson)

NEWPORT - Dvadsaťtriročná Američanka z Arkansasu svojmu zosnulému otcovi každý deň posielala správy, nikdy na ne ale z pochopiteľného dôvodu nedostala odpoveď. Až do štvrtého výročia od jeho úmrtia. Chlapík, ktorý vlastnil staré číslo nebohého muža, jej totiž odpísal. Chastity to berie ako znamenie, že je v poriadku a má ho nechať odpočívať.

Chastity Pattersonová prišla o svojho otca pred štyrmi rokmi. Každý deň mu ale písala správy, pomáhalo jej to vyrovnať s jeho smrťou. V tej poslednej sa zmienila o tom, čo prežila v predchádzajúcich rokoch, že absolvovala vysokú školu, že jej jeden chlapec zlomil srdce a potom našla novú lásku, že porazila rakovinu. "Je mi ľúto, že som tu nebola, keď si ma najviac potreboval. Bojím sa svadby, pretože pôjdem uličkou sama a ty tam nebudeš, aby si mi povedal, že to bude v poriadku," napísala. 

FOTO Dievčina (23) písala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Chastity Patterson)

Dievčina vôbec nečakala, že po toľkých rokoch dostane odpoveď na svoje správy. Ukázalo sa, že niedajšie telefónne číslo jej otca vlastní teraz jeden muž menom Brad. Vyhlásil, že Chastitine správy ho udržali nažive po náhlej smrti jeho dcéry pri autonehode pred piatimi rokmi. Nedávno sa preto rozhodol konečne odpísať. "Ahoj zlatko, nie som tvoj otec, ale dostal som všetky tvoje správy, ktoré si mi za posledné štyri roky poslala. Je mi ľúto, že si stratila blízku osobu, no v priebehu rokov som ťa počúval a sledoval, ako rastieš." 

FOTO Dievčina (23) písala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Chastity Patterson)

Brad čakal a nechcel odpísať Chastity skôr, aby jej nezlomil srdce. Ľudia sú z tohto príbehu dojatí a unesení. Mnohí ho označili za nádherný a dúfajú, že tí dvaja spolu zostanú v kontakte ešte veľmi dlho.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu