Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Otec zašiel v pohostinstve na WC: Z toho, čo našiel na prebaľovacom pulte, mu prišlo zle

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Chris Kempson)

HULL - V pohostinstve Admiral of the Humber v britskom meste Hull narazil miestny obyvateľ na šokujúci nález. Presnejšie, stalo sa tak na bezbariérovej toalete na prebaľovacom pulte pre bábätká. Hovorca spoločnosti Wetherspoon, ktorá podnik prevádzkuje, sa už zákazníkovi ospravedlnil. Zároveň podotkol, že nie je v silách zamestnancov, aby mali všetky záchody pod neustálym dozorom.

Štyridsaťosemročný Chris Kempson našiel na prebaľovacom pulte zrolovaných dvadsať libier. "Všetci vedia, že práve tieto bankovky používajú narkomani pri vdychovaní kokaínu. Stopy bieleho prášku sú už takmer na každej z nich," hovorí.

A práve kokaín nechýbal ani na spomínanom pulte, kde rodičia ukladajú svoje bábätká, keď im chcú vymeniť plienku. "Bola sobota ráno, zašiel som tam s kamarátom na raňajky. Som si istý, že to svinstvo tam bolo od večera a nikto z personálu to neriešil," pokračuje nahnevaný Chris. Podľa neho je nepochopiteľné, že narkomani nemajú odstup od vecí, ktoré používajú malé deti.

Otec zašiel v pohostinstve
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Na WC vraj práve prišiel nejaký otecko s dieťaťom, ktorého na drogy upozornil a on všetko utrel vlhčeným obrúskom. "Ospravedlňujeme sa dotyčnému pánovi. Spoločnosť Wetherspoon má nulovú toleranciu voči užívaniu drog vo svojich podnikoch. Po zamknutí dverí toalety však nie je možné sledovať, čo sa za nimi deje. Uvedomujeme si však, že niečo takéto je neprijateľné," uviedol hovorca prevádzkovateľa. 

Viac o téme: DrogyKokaín
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu