Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Nevesta si na internete kúpila super lacné svadobné šaty: Keď ich dostala, ju išlo poraziť

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/Shaaanxo)

AUCKLAND - Hviezda YouTube z Nového Zélandu zdieľala so svojimi fanúšikmi krutý okamih pravdy, ktorý jej uštedrili svadobné šaty zakúpené cez internet. Z jej príbehu sa snáď poučia aj ďalšie budúce nevesty, ktoré chcú na svojom veľkom dni ušetriť a nechajú sa nalákať na lacné produkty z čínskych portálov.

Hoci je internet zaplavený ponukou na krásne a zároveň cenovo prijateľné svadobné šaty, nedajte sa nachytať. V opačnom prípade môžete dopadnúť 21-ročná Shannon Harrisová, ktorá si na svoj veľký deň na internete kúpila róbu za 23 novozélandských dolárov (necelých 21 eur). Nádherné šaty sľubujúce atraktívny grécky strih a kvalitný materiál však nakoniec pripomínajú skôr negližé. "Strih vôbec nezodpovedá tomu, čo je na obrázku," posťažovala si nevesta. 

VIDEO Nevesta si na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/Shaaanxo)

Šaty jej deformujú postavu a odkrývajú všetky nedostatky vrátane väčšieho zadku. "Je to tak, ako keď sa chcete vydať vo Vegas, a to nie príliš noblesným spôsobom. Myslela som si, že to zachránia šnúrky na chrbte, ale nič nepomohlo," pokračuje. Shannon predviedla svojim fanúšikom aj iné šaty objednané z Číny za 34 dolárov (31 eur). Po pozretí do zrkadla si však uvedomila, že jej presvitá spodná bielizeň. Dúfajúc, že to vyjde do tretice, siahla po úplne odlišnom strihu a materiáli. Látka však bola v tomto prípade taká pichľavá, že v nej vydržala iba chvíľku. 

VIDEO Nevesta si na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/Shaaanxo)

Youtuberka prišla so svadobnou trilógiou krátko po tom, ako iná nevesta z Melbourne zverejnila fotografie svadobných šiat objednaných cez internet. Aj v tomto prípade sa dala kupujúca nachytať na cenu 21 dolárov. Domov jej nakoniec doručili vulgárnu priesvitnú róbu vhodnú nanajvýš pre novomanželské radovánky.

Viac o téme: NevestaSvadobné šaty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu