Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Farmár na tento pohľad nikdy nezabudne: Desiatky mŕtvych kráv zoradených do jedného radu

(Zdroj: Youtube/Storyful Rights Management)

ANONNA - Šokujúce zábery farmára Bobbyho Woodyho pochádzajú z blízkosti mesta Anonna nachádzajúceho sa na severe Texasu v USA. Video zachytáva stádo uhynutých kráv, ktoré zostali po zásahu bleskom nehybne ležať v jednom rade pod elektrickým oplotením.

Bobby Woody určite nezabudne na obraz, ktorý sa mu naskytol po príchode na pasienok, kde prišiel po niekoľkých dňoch skontrolovať svoje stádo kráv. Doslova jednou ranou prišiel farmár o pätnásť dospelých jedincov a sedem teliatok. Rad mŕtvych zvierat ležiacich pod elektrickým oplotením sa už stal terčom dobiedzavých múch. "Blesk zasiahol oplotenie a usmrtil všetky kravy stojace vedľa neho," hovorí. Jeden kus ležal aj ďalej v poli, zrejme ho tam odhodila sila blesku. 

Zábery nie sú vhodné pre osoby s citlivou povahou

Oblasť Red River County v Texase, kde sa farma nachádza, sa od júna zmieta v búrkovom období, ktoré má trvať až do konca novembra. Americká Národná meteorologická služba zaznamenala iba v septembri výskyt 25 tornád. Búrky, ktoré zničili dobytok v Annone, by však už nemali byť v tejto oblasti také intenzívne. V každom prípade je záber na úbohé zvieratá pripomenutím, aký je život po zásahu živlom zraniteľný a bezmocný. 

Viac o téme: KravaBúrkaBleskTexas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu