Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Turisti kričali od hrôzy: Krvavý súboj na život a na smrť, more sa sfarbilo do červena

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Jolly Breeze Tall Ship & Jolly Hurricane Jet Boat)

BRUNSWICK - Pasažieri lode Jolly Breeze Tall Ship sa na vlastné oči presvedčili, že príroda je skutočne krutá. Priamo pred ich očami totiž veľký biely žralok roztrhal svoju obeť. Incident zaznamenal kapitán lode počas cesty na prehliadku veľrýb uprostred mora pri kanadskom Brunswicku.

Kapitán lode, ktorá cestovala na prehliadku veľrýb, zachytil neďaleko majáka Green Light Point Lighthouse šokujúce zábery. Obrovský biely žralok priamo pred očami pasažierov zaútočil na tuleňa. Dravá ryba tak premenila kúsok mora na krvavý bazén. 

Hrôzostrašné detaily útoku žraloka: Dievčina (†21) zúfalo plávala preč bez ruky, prišla ďalšia rana

Na videu zverejnenom na Facebooku je vidieť žraloka bieleho len pár metrov od lode. Zrazu sa potopí hlbšie do vody. Spočiatku toho nie je veľa vidieť, pretože väčšina boja na život a na smrť sa odohráva pod hladinou vody. Napokon sa z mora vynorí žraločia plutva spoločne s korisťou. Žralok pokračuje v trhaní svojej obete a more náhle sčervenie. 

VIDEO Turisti kričali od
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Jolly Breeze Tall Ship & Jolly Hurricane Jet Boat)

Cestujúci na palube lode začali kričať, vo videu sa dokonca jedna z osôb rozplakala. Očití svedkovia si myslia, že to oni vystrašili tuleňa a vohnali ho v ústrety žralokovi. "Tie úbohé tulene sme vylákali my. Ticho som im hovorila, aby sa nedali zožrať," prezradila cestujúca. Rovnaký incident sa na palube lode Jolly Breeze stal prednedávnom, vtedy ho zaznamenal iba šesťročný pasažier. 

Viac o téme: KanadaŽralokútok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu