Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Matka s dcérkou (†5) odchádzali od strýka, nasledoval horor: Strašná smrť priamo pred jej očami!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Youtube/CBS New York)

NEW YORK - Päťročné dievčatko z newyorského Brooklynu utrpelo ťažké zranenia, keď na neho spadol dekoratívny plot. Záchranári mu už nedokázali pomôcť a zomrelo. Podľa všetkého plot nebol dobre zaistený a je zázrak, že vôbec dostal všetky potrebné povolenia.

Alysson Pinto-Chaumanová a jej mama odchádzali minulý štvrtok okolo deviatej večer od príbuzného, keď došlo k hrôzostrašnej nehode. Z plota, ktorý obkolesoval dom, začali padať na ulicu ťažké kusy kameňa. Niektoré z nich zasiahli aj Alysson. "Pozrela som sa nabok a videla, ako sa zrazu zrútila na zem. Celá jej hlava bola rozmliaždená od kameňov," povedala zdrvená matka Maria Lorena v rozhovore pre televíziu Telemundo. 

Matka s dcérkou (†5)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/CBS New York)

Dcérku vzala do náručia a vydala sa hľadať pomoc. O pár desiatok metrov ďalej stála náhodou sanitka, ktorá dievčatko previezla do najbližšej nemocnice. Keďže ale utrpelo vážne poranenia hlavy, nedalo sa mu už, bohužiaľ, pomôcť. 

Matka s dcérkou (†5)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/CBS New York)

Správca domu nechápe, ako sa niečo také mohlo stať. Nič vraj nenaznačovalo tomu, že by bol zle postavený alebo nejak poškodený. "To dieťa sa na neho nešplhalo, plot sa jednoducho rozpadol sám od seba. Vôbec tomu nerozumiem, je to strašné," uviedol Harry Netchandro. Otec Allyson, Edgar Pinto si podľa vlastných slov nedokáže vysvetliť, ako je možné, že plot prešiel potrebnou stavebnou inšpekciou. Jeho piliere údajne totiž neboli vôbec pripevnené do zeme, takže ho vlastne nemalo čo držať. Prípad už vyšetrujú miestne úrady, majiteľovi nehnuteľnosti hrozí za nedodržanie bezpečnostných opatrení pokuta.

Viac o téme: PlotNew yorkTragédia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu