Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEO z bezpečnostnej kamery odhalilo to, čo majiteľ domu nikdy nechcel vidieť: Čo to, preboha, je?

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/PEOPLE NEWS)

LONDÝN - Bezpečnostná kamera v dome podľa jeho majiteľa zaznamenala ducha malého chlapca spoločne s jeho domácim miláčikom. V pravom dolnom rohu záberu je zreteľne vidieť malú pohybujúcu sa siluetu. Zdá sa, akoby sa neustále pohybovala dopredu a dozadu. Nie je jasné, o čo v skutočnosti išlo.

Joel Nolan začiatkom mesiaca zverejnil video, ktoré má dokazovať, že v jeho dome straší duch. Zábery zachytávajú neidentifikovateľnú siluetu, ktorá vraj patrí neznámemu chlapcovi s nejakým zvieraťom. "Naša bezpečnostná kamera zaznamenala neznámeho návštevníka, ktorý kráčal cez kuchyňu. Niektorí tvrdia, že je to malý chlapec a jeho domáci miláčik. Nie sme si istí, dajte nám vedieť, čo si myslíte vy," okomentoval Joel svoj príspevok. 

VIDEO z bezpečnostnej kamery
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/PEOPLE NEWS)

"Nezomrel vám nedávno niekto v rodine? Je to zaujímavé, ale veľa z toho nie je vidieť. Vyzerá to, akoby sa niekto prechádzal po dome," napísal jeden z užívateľov. Nolan reagoval, že úmrtie v rodine nemali a dokonca si prezreli aj historické záznamy domu. Zistili, že v deň, kedy sa v ich dome objavila neznáma silueta, sa v minulosti nestalo nič podivuhodné alebo zvláštne. Reálnejšie riešenie mali užívatelia, ktorí tvrdili, že to bol pavúk alebo čiastočky prachu. Doposiaľ však nie je jasné, čo presne sa skrývalo za záhadnou siluetou.

Viac o téme: DuchParanormálny jav
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu