Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Milionár ponúka mladým pekným chlapom tisíce: Stačí, aby s jeho snúbenicou spravili...

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

NEW YORK - Nasledujúce riadky by mohli zaujať dobre vyzerajúcich mužov, ktorí majú záujem predstierať, že sú milionári. Honorár za túto rolu je veľmi slušný a hrať ju budete podľa scenára staršieho dobre situovaného muža, ktorý vás použije ako návnadu pre svoju snúbenicu. Takto chce totiž preveriť, či je zlatokopka.

Partnerstvo ľudí s veľkým vekovým rozdielom vždy budí rôzne podozrenia, a to najmä vtedy, ak je starší z dvojice dobre materiálne zabezpečený. Mladší partner potom vyvoláva pochybnosti vo svojom okolí, ktoré si v takýchto prípadoch zvykne myslieť, že svoju polovičku milujú do posledného eura. 

Milionár ponúka mladým pekným
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Ktovie, ako je to v prípade nemenovaného staršieho milionára, ktorý chystá pre svoju mladú snúbenicu pascu. V tejto súvislosti hľadá atraktívneho mladíka, ktorý bude predstierať, že je veľmi dobre zabezpečený. Nastrčený mladý "boháč" sa ju potom pokúsi zbaliť a jej oficiálny partner bude sledovať, či mu kráska odolá. Takto sa vraj dozvie, či ho snúbenica naozaj miluje, alebo jej ide iba o peniaze. 

Títo dvaja spolu naozaj chodia: Modelka (26) pre dospelých prehovorila o vzťahu s trpaslíkom (54)

Kvôli svojmu zámeru sa už obrátil na stránku HushHush.com, aby mu našla herca podľa jeho priania. Uchádzači by mali dobre vyzerať a mali by presvedčivo konať. Podmienkou je aj dostatok vlasov na hlave a dobrá fyzická kondícia. Muž, ktorý sa dá na túto rolu nahovoriť, dostane ako odmenu 15 000 libier (16 300 eur). Zároveň bude mať k dispozícii nadštandardne zariadený byt, luxusné vozidlá a štedrý rozpočet, aby svoju úlohu zvládol čo najdôveryhodnejšie.

Viac o téme: ZlatokopkaNevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu