Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Blondínka (28) zverejnila FOTO svojej postavy len deň po pôrode: Žiadna retuš, ale drsná realita

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook/Hannah Polites)

GOLD COAST - Známa austrálska blogerka Hannah Politesová zverejnila v júni fotografie, ktoré vznikli iba 24 hodín po pôrode. Zámerne ich neupravovala, aby ukázala realitu. Chce tak utvrdiť všetky ženy v tom, že to, čo sa deje s ich telom po narodení dieťaťa, je úplne normálne a prirodzené.

Začiatkom leta zverejnila 28-ročná Politesová na svojom Instagrame záber, ktorý nafotila na druhý deň po narodení svojho syna Arla. Zachytením okrúhleho a nie veľmi estetického brucha povzbudzovala ostatné mamičky v tom, že po pôrode síce získa ich telo nežiaduce tvary, ale bolesť a znechutenie z pohľadu do zrkadla sa vytratia v momente, keď budú držať v náručí krásne zdravé bábätko. "Milujem svoje telo. Je úžasné byť ženou a privádzať na svet deti," odkazuje blondínka.

Blondínka (28) zverejnila FOTO
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram/hannahpolites)

Ďalších priaznivcov si získala svojím názorom na upravovanie fotografií rôznymi filtrami. "Som hrdá mama, ktorá pobehuje  v teplákoch a pyžame. Nikdy nebudem dokonalá alebo bezchybná. Nakoniec, nie je to moja hodnota. Som dokonale nedokonalá a našťastie som to stále ja," napísala dvojnásobná mama po tom, ako ju staršia dcéra ubezpečila v tom, že je krásna aj bez mejkapu a chce sa s ňou fotiť bez akýchkoľvek úprav a vylepšení. 

Blondínka (28) zverejnila FOTO
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Hannah Polites)

Hannah kedysi ale retuši fandila. Často používala karikatúrne filtre a vylepšenia, aby prekryla svoju neupravenú tvár. Až nedávno, keď zistila, že má veľmi málo fotiek, na ktorých je zachytená jej skutočná podoba, si uvedomila svoju chybu. "Dokonalosť predsa neexistuje a je veľká škoda, že som sa snažila vyzerať za každých okolností perfektne," dodáva Politesová. 

Viac o téme: PôrodHannah polites
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu