Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ženu zo spánku vyrušila sexuchtivá dvojica: Počula som, ako dvakrát vyvrcholila, drsný ODKAZ!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Getty Images)

PLYMOUTH - Skorý ranný budíček v podobe hlasného stonania poriadne rozhneval obyvateľku predmestia anglického mesta Plymouth. Nahnevaná žena "poďakovala" aktérom hlučného správania cez sociálnu sieť a zároveň ich požiadala, aby sa v budúcnosti viac krotili a držali hlasné prejavy vášne a rozkoše na uzde.

Na facebookovej stránke Plymouth Gossip Girls sa objavil zaujímavý odkaz nespokojnej miestnej obyvateľky, ktorú zavčasu rána zobudila rozvášnená hlučná dvojica. "Dnes ráno o 04.30 som bola brutálne prebudená hlasným sexom. Zvuky sa šírili po celom okolí a zobudili dokonca aj môjho psa. Všetkým, ktorí to počuli, musí byť jasné, že žena, ktorá kričala viac ako muž, nakoniec vyvrcholila dvakrát," píše sa v pikantnom odkaze. 

Ženu zo spánku vyrušila
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Obyvateľka hlučnú ženu zároveň poprosila, aby nabudúce sprievodné zvuky vášne neprežívala tak nahlas, pretože ju počula celá štvrť. "Môj byt je vzdialený od miesta, z ktorého sa všetko šírilo, asi desať metrov. Priestor navyše oddeľujú stromy a husté kríky, ale aj tak nič nepomohlo. Nakoniec som musela rozsvietiť a vybehnúť pred dom, aby som sa vás spýtala, či už konečne skončíte a ja budem môcť nerušene spať," pokračuje. 

VIDEO Otec sa bol s deťmi kúpať pri jazere, keď si vo vode všimol dvojicu: Veď oni tam...!

Odkaz už zabáva užívateľov sociálnej siete, ktorí sa zamýšľajú nad tým, ako by sa v podobnej situácii zachovali oni. Samotní aktéri hlasného milovania odkaz svojej susedy zatiaľ nekomentovali. 

Viac o téme: SexMilovanieOrgazmusSex na verejnosti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu