Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Celebritný tréner prezradil, ako sa dopracovať k dokonalej postave: Musíte dodržiavať tieto TRIKY

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Facebook/Gunnar Peterson)

LOS ANGELES - Osobný tréner mnohých známych osobností Gunnar Peterson prezradil, ako sa dopracovať k zadku či brušku snov. Odhalil najlepšie triky, ktoré využívajú samotné hviezdy a vyzerajú vďaka nim skvelo. Základom dokonalej postavy je podľa neho výživa.

Gunnar vo fitness priemysle pracuje už tridsať rokov a tvrdí, že kľúčom je vytrvalosť. Trénoval také osobnosti ako Jennifer Lopez, Sylvester Stallone, Kim Kardashian či Peter Sampras. Nedávno prezradil, ako sa dajú dosiahnuť dokonalé krivky, aké majú svetové celebrity. 

Gunnar s hercom a spevákom Nickom Cannonom
Zobraziť galériu (5)
Gunnar s hercom a spevákom Nickom Cannonom  (Zdroj: SITA/AP/Peter Kramer)

ZADOK AKO KARDASHIANKA

Rodina Kardashianových je známa sama o sebe. Jedna z nich - Khloe, je veľkou fanúšičkou fitnessu, ktorá pri každej príležitosti rada prezentuje svoj vypracovaný zadok. "Každý, kto chce mať pekný zadok, by sa mal zamerať na určitú skupinu cvičení," hovorí Gunnar. V tejto súvislosti odporúča drepy, mŕtve ťahy a bedrové mostíky. Dôležité je časom zvyšovať váhu a taktiež je potrebný čas na zotavenie a regeneráciu. Netreba zabúdať ani na hydratáciu a konzumáciu kvalitných kalórií. 

Khloé Kardashian
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram)

RUKY A NOHY AKO KENDALL

Zatiaľ čo je Khloe známa pre svoje krivky, jej mladšia sestra Kendall očaruje štíhlymi rukami a supermodelkovskými nohami. "Ak plánujete posilňovať ruky ako celok, zamerajte sa na cviky na ramená," radí Peterson. Variácie zdvíhaní ramien v rôznych uhloch sú vraj fantastickými cvikmi. 

Kendall Jenner
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

BRUCHO AKO JENNIFER LOPEZ

Jennifer je mamičkou dvoch detí, ktorá čoskoro oslávi päťdesiate narodeniny. Napriek tomu má brucho, ktoré jej môžu závidieť čerstvé dvadsiatničky. Ak chcete mať vypracované brušné svaly ako Lopez, mali by ste použiť záťaže s odporom a tiež pásy. "Keď pracujete na brušných svaloch, uistite sa, že sa venujete aj bočným častiam," upozorňuje tréner. Nezabúdajte pri tom ani na spodnú časť chrbta, pretože ide o veľkú časť jadra a nikto predsa nechce byť slabým v jadre. 

J Lo má vo
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: instagram.com/jlo)

Peterson na záver dodáva, že kľúčom k formovaniu peknej postavy je aj strava. "Odporúčam jesť jedlo, ktoré je vo svojom prirodzenom stave, teda nie je upravované." Spomína tiež dostatok tekutín a konzumáciu kvalitných bielkovín. V noci radí obmedziť komplexné sacharidy, raz za týždeň si môžete dopriať nejakú kalorickú bombu. 

Viac o téme: DiétaFitness trénerGunnar peterson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu