Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

FOTO Dievčina sa sťažovala, že jej v plavkách vidno vagínu: Mohla za to trápna chyba

Lyndsey (vpravo) v plavkách naopak
Lyndsey (vpravo) v plavkách naopak (Zdroj: Twitter/emma)

LONDÝN - Lyndsey nebola spokojná s plavkami, ktoré si objednala cez internetovú stránku. Predajcovi napísala, že sa v nich cíti nepríjemne, pretože jej neustále odhaľujú vagínu. Keď od neho dostala odpoveď, zostala poriadne zaskočená. Plavky mala totiž oblečené nesprávne.

Mladá Britka si kúpila plavky od internetového predajcu Pear Swimwear a myslela si, aká v nich bude štýlová. Dobrá nálada ju ale rýchlo opustila, pretože sa v nich cítila veľmi nepríjemne. Napísala preto predajcovi sťažnosť, v ktorej uviedla, že jej z plaviek neustále vykúka vagína. Do správy pridala aj fotografiu, na ktorej ich má na sebe. 

Brunetka si objednala na internete sexi plavky: FOTO čírej pohromy, ktorú nemôže nosiť ani doma

Predajca Lyndsey rýchlo odpovedal a poukázal na dôvod, prečo mala s plavkami problém. "Pozreli sme sa na fotky, ktoré ste poslali a musíme vás upozorniť, že máte plavky oblečené hore nohami," odpovedala spoločnosť. Najtenšia časť plaviek má totiž zakrývať rameno, nie intímnu oblasť.

Lyndseina kamarátka Emma sa o túto humornú príhodu podelila na Twitteri a pobavila tak stovky užívateľov. Lyndsey na sociálnej sieti ďalej vysvetlila, že plavky mala nedávno oblečené na dovolenke. "Trochu som popíjala a po pár hodinách zašla na toaletu, kde som si plavky obliekla nesprávnym spôsobom. Rehocem sa na tom, že som tie plavky považovala za chybné," dodala na záver.

Viac o téme: Plavky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu