Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Mladík pred zúriacim tornádom požiadal svojho priateľa o ruku: FOTO jedinečného momentu

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Joey Krastel)

KANSAS - Prenasledovateľ tornád, meteorológ Joey Krastel, využil jedinečný moment zúriaceho živlu na dotvorenie unikátnej atmosféry žiadosti o ruku. Neskôr na sociálnej sieti zverejnil fotografiu, na ktorej kľačí pred svojím priateľom a uviedol, že sú na ňom zachytené dve lásky jeho života.

Krastel ako odborník rád pozoruje rôzne vzdušné víry. Pri fotografovaní jedného z nich v americkom štáte Kansas si minulý týždeň zrazu pokľakol na cestu a požiadal svojho priateľa Chrisa Scotta o ruku. Vznikol tak jedinečný záber zachytávajúci dôležitý životný krok dotvorený atmosférou burácajúceho živlu v pozadí. "Dve lásky môjho života," okomentoval Joey svoj záber na Twitteri.

Priateľa chcel vraj požiadať o ruku práve takýmto spôsobom a presne v tej chvíli cítil, že toto je ten správny moment. Vystavil tak ale oboch riskantnej situácii, pretože tornádo bolo podľa Krastelových slov v skutočnosti oveľa bližšie v porovnaní  s tým, ako to vyzerá na obrázku. Vzápätí preto požiadal svojich kamarátov, ktorí boli vtedy s nimi, aby nastúpili do auta. 

Mladík pred zúriacim tornádom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Joey Krastel)

Joey prezradil, že tornáda ho fascinujú odvtedy, ako na vlastné oči uvidel prvé z nich, keď mal štyri roky. Odvtedy sa mu podarilo odpozorovať približne sedemdesiat podobných scenérií. Tornádo z minulého utorka však nebolo ani zďaleka také romantické, ako to vyzerá na fotke. Národná meteorologická služba v ten večer varovala pred nebezpečnou situáciou a vyzvala obyvateľov v niektorých častiach štátu Kansas, aby sa ukryli. Vyčíňanie živlu v severovýchodnom regióne spôsobilo výpadok energie vo viac ako 3000 budovách a najmenej 15 ľudí utrpelo v dôsledku vystrájania živlu zranenia.  

Viac o téme: TornádoZásnubyKansasŽiadosť o ruku
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu