Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Policajný identikit baví celý národ: FOTO nepodarku, po ktorom pátrajú

Identikit údajného páchateľa
Identikit údajného páchateľa (Zdroj: Facebook/Northamptonshire Police)

NORTHAMPTON - Polícia v anglickom grófstve Northamptonshire svojimi elektronickými fotografiami podozrivých mladíkov neúmyselne baví ľudí na sociálnych sieťach. Kvôli svojim podobám s náhodnými postavičkami z filmov si fotky vyslúžia viac vtipných komentárov než tipov na dohľadanie podozrivých. Najnovšie polícia hľadá muža, ktorý stojí za krádežou peňazí.

Členovia spomínaného policajného zboru sa už v minulosti stretli s podobným prípadom, keď si verejnosť na Facebooku skôr uťahovala z elektronických záberov podozrivých osôb. Nedávno prirovnali jedného z hľadaných zločincov k postave z rozprávky "Hey Arnold". Ďalšiemu muž na fotke pripomína Krytena, trpaslíka z britského sci-fi seriálu Červený trpaslík. "Ok, takže hľadáme Robocopa bez prilby," uťahuje si iný užívateľ. 

Polícia pátra po podozrivom kvôli tomu, že údajne minulý štvrtok v popoludňajších hodinách zaklopal na dvere istej ženy v meste Northampton s tým, že prišiel skontrolovať potrubie kvôli kanalizácii. Kým s ním bola na záhrade, do domu vošiel iný muž, jeho komplic, a ukradol žene peniaze. 

Viac o téme: IdentikitPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu