Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Mladík po autonehode upadol do klinickej smrti: Stretol som sa s Ježišom, toto sa ma spýtal!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

NEW YORK - Chlapík menom Gary tvrdí, že sa dostal do neba a sám Ježiš Kristus sa ho spýtal, či tam chce zostať v absolútnom mieri. O svoju mysterióznu skúsenosť sa podelil na webstránke o ľuďoch, ktorí sa vraj tiež dostali do posmrtného života. Odborníci tvrdia, že príbehy takéhoto rázu nie sú vôbec ojedinelé.

Gary sa ťažkej autonehode prežil klinickú smrť. Pre stránku organizácie Near Death Experience Research Foundation prezradil, že sa zrazu ocitol v inom svete, kde boli jeho mŕtvi príbuzní. Uprostred nich uvidel žiariace svetlo, ktoré bolo podľa neho Ježišom Kristom. "Vo svojej hlave som počul, ako sa ma Ježiš pýta, či tu chcem zostať v absolútnom mieri a láske, alebo sa chcem vrátiť naspäť dole. Chcel som ísť späť dole." Následne sa vraj ocitol späť vo svojom fyzickom tele.

Mladík po autonehode upadol
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Napriek tomu, že to znie bláznivo, odborníci tvrdia, že ide o normálny fenomén. "Ľudia opisujú jasné, príjemné, vítajúce svetlo, ktoré ich k sebe priťahuje. Opisujú, ako sa stretli so svojimi mŕtvymi blízkymi. Často vravia, že sa nechceli vrátiť naspäť. Ďalší spomínajú pocit separácie seba samého od vlastného tela," vysvetlil doktor Sam Parnia z Newyorskej univerzity medicíny. 

Žena zverejnila svoj zážitok s mŕtvym otcom: Ľudom z neho naskakujú zimomriavky

Podobné príbehy o živote po živote nie sú podľa Parniu znakom skutočného posmrtného života. V prípadoch, kedy je ľudské telo blízko smrti, mozog začne sám seba skenovať a to vyvoláva pocity a obrazy ako z doposiaľ neznámeho, posmrtného života.

Viac o téme: Ježiš kristusPosmrtný život
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu