Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nevesta zúri: Celá jej rodina odišla zo svadby ešte pred hostinou, toto je dôvod

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Nevesta sa prostredníctvom stránky Reddit zdôverila s dôvodom, prečo jej rodina opustila svadbu skôr. Dozvedela sa, že vlastná sestra v jej svadobný deň zorganizovala párty, na ktorej svojim príbuzným odhalila pohlavie dieťatka, ktoré čaká. Hnev nevesty preto väčšina užívateľov považuje za oprávnený.

Nemenovaná žena svoj príspevok na Reddite začala tým, že nežije v blízkosti svojej rodiny. Aby im ušetrila náklady za ubytovanie, rozhodla sa, že svadbu zorganizuje u seba doma. Ceremoniál sa začal o tretej popoludní, hlavná oslava bola naplánovaná na siedmu večer. "Párty bola zorganizovaná tak, aby som strávila čo najviac času s priateľmi a rodinou. Obrad bol úžasný, ale potom prišiel čas pustiť sa do oslavy. A vtedy som ostala v šoku, pretože polovica svadobčanov vrátane celej mojej rodiny odišla. Ani jeden z nich tam nezostal," píše. 

Nevesta zúri: Celá jej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Nevesta na druhý deň zistila, čo bolo príčinou tohto nečakaného odchodu. Jej sestra totiž na rovnaký deň naplánovala párty, na ktorej mala rodine oznámiť pohlavie svojho bábätka. "Nikto sa neobťažoval opýtať sa ma, či náhodou nechcem byť pri tom. Nikto sa mi ani len neospravedlnil. Všetci prileteli len na víkend, takže som sa s nimi ani nemala šancu porozprávať," uviedla sklamaná žena, ktorá teraz nevie, ako má s príbuznými komunikovať. Je na nich veľmi nahnevaná, najmä na svoju sestru, že jej vôbec napadlo zorganizovať niečo také v deň jej svadby. 

Najhoršie svadobné VIDEO: Nevesta bude mať na čo spomínať, ženích to dal na chrapúňa

Príbeh okomentovali stovky užívateľov, z ktorých drvivá väčšina sa zlosti sťažovateľky vôbec nediví a chápe ho. "Vyznieva to tak, akoby ťa tvoja rodina ani nemala rada," znie jeden z komentárov. Ďalší tvrdí, že na príbuzenských vzťahoch nezáleží, pretože takéto veci sa skrátka nerobia.

Viac o téme: SvadbaNevesta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu