Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Vo francúzskej nemocnici sa diali nevysvetliteľné nočné javy: Tajná kamera odhalila pravdu

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

PARÍŽ - Za "nevysvetliteľné" nočné javy v nemocnici v meste Dax v juhozápadnom Francúzsku, ktoré vyvolali špekulácie o prítomnosti ducha, môže podľa vyšetrovateľov jedna zo zamestnankýň. Zhruba tridsaťročná žena je teraz vo väzbe a bola obvinená z násilia voči zraniteľným osobám, píše francúzska tlač.

Vyšetrovanie začalo po tom, čo si personál všimol premiestnený zdravotnícky materiál a nábytok, otvorené okná a dvere, vrecká na moč pohádzané na zemi a vyzlečené obliečky u jedného z nevládnych pacientov. Incidenty sa stali v časti, v ktorej sú hospitalizovaní hlavne starí ľudia, ktorí sa nezaobídu bez pomoci. Niektorí pacienti boli podľa polície nájdení v podivných pozíciách.

Vedenie nemocnice sa najprv domnievalo, že dovnútra cez všetky bezpečnostné opatrenia prenikol niekto zvonku. Čoskoro sa ale priklonilo k hypotéze, že záhadné udalosti má na svedomí niekto zo zamestnancov. So súhlasom úradov nechalo v zariadení nainštalovať kamery, ktoré ženu natočili pri čine. Podozrivá obvinenia popiera, no dôkazy voči nej sú nespochybniteľné. 

Viac o téme: DuchNemocnicaFrancúzsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu