Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Chlapčeka zrazil na dovolenke motorkár: Potrebovali odletieť skôr, reakcia aeroliniek ich šokovala

Zranený chlapec
Zranený chlapec (Zdroj: Twitter/Tyler “Postums” Davis)

REDMOND - Tyler Davis z Washingtonu prostredníctvom Twitteru zdieľal nepríjemný príbeh. Počas dovolenky v Thajsku do jeho synovca vrazila motorka a zlomila mu nohu. Chlapec v dôsledku toho potreboval odletieť o deň skôr, aby podstúpil všetky potrebné vyšetrenia. Letecká spoločnosť mu ale nebola ochotná poskytnúť dve letenky v rozumnej cene.

Tylerov brat potreboval urýchlene odísť z Thajska o deň skôr, pretože eho syna zrazila motorka a zranila ho. Letecká spoločnosť Delta však ponúkla obom náhradné letenky v business triede za 8700 (cca 7700 eur).

Rodina si celý výlet rezervovala cez Deltu a jej obchodných partnerov. Išlo o týždňovú dovolenku v Thajsku, ktorá sa však vôbec nevyvinula dobre. "Delta sa pokúšala zohnať let, ale opuch synovcovej nohy bol príliš veľký na to, aby vycestoval," vysvetlil Davis. Museli preto čakať, kým noha trochu neodpuchne. V tom čase už aerolinky nevedeli zariadiť, aby leteli lietadlom partnerskej spoločnosti, kde bolo desať voľných sedadiel zo Šanghaja do Ameriky. 

Ľudia na sociálnych sieťach sa nevedia dohodnúť, kto je v tomto prípade na vine. Niektorí si myslia, že letecká spoločnosť mala urobiť viac. "Je to šialené! Keď som si v roku 2010 zlomil nohu, Delta mi ponúkla let do Paríža úplne zdarma," napísal jeden užívateľ. Iní toľko sympatií neprejavili a tvrdili, že postup Delty je správny. "V živote sa deje veľa vecí, súcitíme s chlapcom, ale ak zameníte letenku, zvlášť medzinárodnú, je jasné, že to bude stáť veľa peňazí," vyjadril svoj názor užívateľ Twitteru. Rozporuplný prípad okomentoval aj hovorca aeroliniek. "V súčasnosti skúmame podrobnosti, aby sme lepšie porozumeli tomu, čo sa stalo," uviedol. 

Viac o téme: DovolenkaThajskoAerolinky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu