Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Nevesta hodila kyticu na svadbe: To, čo sa vzápätí strhlo, nečakala ani v najdivokejšom sne

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/UK News)

VLADIKAVKAZ - Z chytania kytice, ktorú zvyknú hádzať nevesty na svadbe, by sa už pomaly mohla stať športová disciplína. Táto tradícia nabrala v nasledujúcom videu dramatický charakter. Dve ženy sa o kvety od nevesty doslova pobili a jedna druhej ju nedopriala ani za nič.

K bizarnému incidentu došlo na svadbe v ruskom meste Vladikavkaz v Severnom Osetsku. Legenda hovorí, že žena, ktorá chytí kyticu od nevesty, sa čoskoro postaví pred oltár tiež. Ženy na videu sa očividne vydaja nevedeli dočkať, pretože keď nevesta hodila kvety za seba, vrhli sa na ne, akoby šlo o život. 

VIDEO Nevesta hodila kyticu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/UK News)

Obe vzápätí padli na mramorovú podlahu, pričom ich príbuzní a ostatní hostia len s úžasom sledovali ich drsný súboj. Po chvíli sa jednej z nich podarilo premôcť svoju súperku, a tým sa zmocnila aj kytice. Niečo ju to však stálo, teda vlastne obe - vlastnú dôstojnosť. Značne utrpeli aj samotné kvety, pretože lupene z nich boli roztrúsené všade naokolo. Nevestu toto divadlo očividne dosť pobavilo, pretože sa ho vôbec nesnažila zastaviť. 

Viac o téme: RuskoSvadbaBitkaNevesta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu