Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Mladík sa hneď v prvý deň v práci dopustil trápnej chyby: Upozornil ho na ňu až jeho nový šéf

(Zdroj: Twitter/Jon Qui Qui)

SAN FRANCISCO - Prvý deň v práci považujú mnohí za kľúčový a zo všetkých síl sa snažia, aby zanechali na kolegov a nadriadených dobrý dojem. Niekedy však stačí malá zhoda náhod a trapas je na svete. Svoje o tom vie aj Jon Caña, ktorý po nástupe do nového zamestnania dostal do rozpakov nielen seba, ale aj svojich nových spolupracovníkov.

Nastúpiť do práce a neurobiť hneď v prvý deň chybu je želaním všetkých, ktorí začínajú na novom mieste. Niekedy však ani snaha a opatrnosť nestačia a osud to aj tak namieša po svojom. So svojou skúsenosťou sa na stránke Buzzfeed News podelil Jon Caña, ktorý začal pracovať pre spoločnosť Essence v San Fransiscu. "Po nástupe do novej práce som toho v prvý deň dostal naozaj veľa. Dali mi škatuľu plnú dokumentov a kartu s prístupom k mnohým veciam." Navyše po príchode do kancelárie na neho čakalo aj milé prekvapenie v podobe krásnej kytice kvetov na stole. 

Študentka poslala profesorovi esej, potom sa zhrozila: Zabudla v nej opraviť to najdôležitejšie!

Jon sa chcel o svoju radosť podeliť s kamarátmi na sociálnej sieti a začal sa fotografovať. Šéf oddelenia si všimol, čo robí a zastavil ho. "ovedal, že tie kvety sú pripravené pre nejakú ženu, ktorá odchádza na materskú dovolenku," opísal trápnu situáciu mladý Američan na Twitteri. 

Užívatelia ho však povzbudili a prihodili zopár svojich skúseností. "Keď som prišla prvý raz do kancelárie, na mojom stole bola bonboniéra. Veľmi som sa potešila, že je to privítanie od kolegov. No kolegyne mi potom vysvetlili, že maškrta patrí všetkým a na jej stole sa ocitla iba preto, lebo tam bolo miesto," napísala jedna žena. "Obávam sa, že príhoda s kvetmi bude pre vás doživotné dedičstvo, na ktoré nikto z firmy nezabudne," okomentoval Canov príspevok ďalší užívateľ.

Viac o téme: PrácaTrapas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu